Op dinsdagavond 26 januari zijn de prijswinnaars van de CST-actie op het Kruitbosch Bike Event uitgenodigd door CST om een wedstrijd van Ajax te bezoeken. Op het Kruitbosch Bike Event konden dealers kans maken op een verzorgd vip-arrangement door hun gegevens bij één van de Ajax-dames op de stand achter te laten. De competitiekraker Ajax – Heracles werd deze avond gespeeld en CST was voor de winnende dealers hun gastheer.

Tim Dral van CST, partner van Ajax, verwelkomde de dealers in de prachtige CST Skybox in de Amsterdam Arena. De dealers hadden elkaar snel gevonden. Naast voetbal-gerelateerde zaken werd er natuurlijk ook gesproken over de fietsenbranche. Net als bij voetbal is alleen hard werken niet voldoende. Slim, verrassend, en attractief spel zijn ook elementen die van pas komen in een succesvolle zaak, zo werd opgemerkt. Tim Dral zorgde ervoor dat de dealers aan zijn lippen hingen door het verhaal achter CST en de organisatie van dit immense bedrijf nader toe te lichten.

Hoewel de wedstrijd in een 0-0 eindigde, sprak iedereen van een geslaagde avond. Na een hapje en drankje gingen de dealers nog even op de groepsfoto. En na een oprecht dank-je-wel aan het adres van CST ging men huiswaarts.

Foto 1

donderdag 4 februari 2016