Een werkdag van onze e-bike support medewerker Harold!

28-04-2023

Fietsendealers helpen met vragen over fietsen, onderdelen en accessoires? Dat doet onze e-bike supportmedewerker Harold maar al te graag! Hij werkt inmiddels anderhalf jaar bij de klantenservice van Kruitbosch. Als medewerker e-bike support staat hij dealers uit het hele land te woord over de e-bikes van Cortina. Hoe vind hij het om bij de klantenservice te werken? Hij vertelt het je!  

Harold, waarom ben je als medewerker e-bike support bij Kruitbosch gaan werken?  

Ongeveer anderhalf jaar geleden zocht ik een werkgever in de fietsenbranche die zich oprecht interesseerde in de kwaliteiten en ambities van haar personeel en niet alleen op zoek is naar iemand om een ‘gat’ op te vullen. De goede reputatie van Kruitbosch als werkgever viel voor mij op en dat was voor mij een grote motivatie om hier aan de slag te gaan. Na één jaar kan ik met zekerheid zeggen dat Kruitbosch kijkt naar mijn ambities en kwaliteiten. Ook biedt Kruitbosch de mogelijkheid om jezelf op verschillende gebieden te ontwikkelen en dat is precies wat ik in een werkgever zoek!  

Hoe heb je de afgelopen anderhalf jaar ervaren?  

De tijd is voorbij gevlogen. Toen ik bij Kruitbosch kwam werken werd ik warm ontvangen door mijn collega’s, ondanks dat we destijds noodgedwongen thuis moesten werken door corona. Kruitbosch gaf mij een werkomgeving waar ik rustig kennis kon maken met mijn collega’s, de organisatie en onze producten en processen. Dat was erg prettig.  

Hoe ziet een gemiddelde dag er voor jou als medewerker e-bike support uit?  

In Nederland zie je overal Cortina fietsen op straat rijden die jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen. De eigenaren van een Cortina bezoeken voor deze beurt een plaatselijke fietsenmaker. Voor deze fietsendealers zijn wij bereikbaar voor technische ondersteuning. Dat kan via de telefoon, maar we zijn ook bereikbaar via e-mail of chat. Op kantoor zitten we met een heel team van specialisten bij elkaar, sparren we over de vragen die binnenkomen en geven we elkaar tips en adviezen. Daarnaast kan ik vanuit mijn eigen expertise bijdragen aan verschillende (kleine) projecten, wat zorgt voor een leuke afwisseling van mijn dagelijkse werkzaamheden. En misschien wel het allerleukste: er is ook gewoon ruimte voor gezelligheid en een lach.  

Je vertelde net over persoonlijke ontwikkeling, wat doet Kruitbosch daarmee?  

Als ik mij persoonlijk wil ontwikkelen, kan dat bij de School of Kruitbosch. Hier kan ik mijn kennis over de meest uiteenlopende gebieden bijspijkeren. Je kan bijvoorbeeld een online training volgen, maar je kan je ook opgeven voor fysieke workshops die collega’s of trainingsbureaus geven. Zo heb ik mij onlangs opgegeven voor een workshop Agile werken, die werd gegeven door een collega van een andere afdeling. Tijdens deze workshop leerden we over verschillende methodes om effectief en flexibel te werken. Wat ik ook leuk vind, zijn de workshops op het gebied van automatisering, communicatie, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Hier kan ik me allemaal in verdiepen en ontwikkelen.  

Waar kijk je naar uit?  

Ik doe mijn werk op dit moment met veel plezier en krijg bij Kruitbosch de kans om mij te ontwikkelen. Sinds kort werken we in een nieuwe organisatiestructuur. Ik vind dat leuk, want dan kan ik nog meer werken vanuit mijn eigen expertise en bijdragen aan wat onze klanten echt willen. De toekomst biedt in ieder geval een hoop kansen en uitdagingen waar ik naar uitkijk.  

Kan ik ook komen werken bij Kruitbosch?  

Ja, dat kan zeker! Op dit moment zijn we op zoek naar meerdere collega’s die ons team kunnen versterken. We hebben nu ook een vacature open staan voor medewerker klantenservice. Daarnaast kan je solliciteren op de functie Supply Chain Planner of Category Manager. Ook bij ons logistieke team zoeken ze nog leuke collega's. Je kan alle vacatures hier bekijken. En zie je geen vacature die jou aanspreekt? Dan kan je altijd een open sollicitatie opsturen!

 

Een werkdag van onze e-bike support medewerker Harold!