PENDLR, jouw partner in micromobiliteit

Wij zijn PENDLR en we zijn razendsnel onderweg om jouw partner in micromobiliteit te worden. Met ons grote doel: zorgen dat jij alles hebt om de stad en de toekomst in beweging te brengen.

Stap op met PENDLR

Van accessoires en onderdelen tot lichte vervoermiddelen voor in en om de stad, tot hulp bij de marketing van jouw winkel en handige diensten die helpen jouw business te laten groeien. Bij PENDLR zijn we meer dan een groothandel in de fietsbranche. We worden jouw partner in micromobiliteit. Bij PENDLR kun je terecht voor:

  • Een handige shop met 23.000 producten en 160 merken
  • Winkel- en werkplaatsinrichting voor het beste rendement
  • Het bijspijkeren van je kennis en inzichten geven over micromobiliteit
  • Praktische workshops en trainingen om up-to-date te blijven
  • De laatste micromobiliteit trends en ontwikkelingen in de branche

 

Micromobiliteit: duurzame, dagelijkse en gezondere verplaatsingen op lichte vervoermiddelen in en om de stad.

 

Wij zijn er voor je

Bij PENDLR houden we namelijk van een persoonlijke aanpak, voor een duurzame en langdurige relatie. Geen dubbele agenda’s of snelle winstmodellen, maar mét elkaar ver komen. Met jou als producent, verkoper of reparateur van de mooiste producten in onze branche.

Bekijk ook:

Samen sterker

Met elkaar komen we het verst. We werken schouder aan schouder met jou als onze producent, verkoper of eindgebruiker. Met het oog op het beste voor onze stad, voor iedereen die er dagelijks in en om beweegt en met het streven: een positieve impact op het milieu. Samen zijn we beter, samen in beweging.

Kansen grijpen

Kansen ontdekken is een, maar mooie kansen grijpen is waar we goed in zijn. Dromen, zien en doen. Geen half werk, maar ook niet afwachten tot het gras voor onze voeten is weggemaaid. We lopen vooruit maar vooral, we weten van aanpakken.

Klaar voor morgen

We zijn altijd klaar voor morgen. We zien wat er gebeurt en wat er moet gebeuren. We werken hard aan en met het hart voor de toekomst. Die toekomst is mooi en die gaan we nog veel mooier maken. Volle kracht en blik vooruit! 

Koffie?

Enthousiast geworden of benieuwd hoe wij precies kunnen samenwerken? Word klant of neem contact op voor meer informatie. Dan neemt een van onze collega’s binnen 3 werkdagen contact met je op om alle mogelijkheden door te spreken.