Over Kruitbosch

Kruitbosch heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van groothandel in fietsonderdelen en -accessoires tot retailpartner voor fietsspeciaalzaken. Bij alles wat we doen stellen we de consument centraal. De consument blij maken met mooie fietsproducten: dat is ons doel. Vanuit onze kernwaarden ‘betrokken’, ‘betrouwbaar’ en ‘dynamisch’ zijn we altijd bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze producten, diensten en medewerkers. Onze passie voor fietsen en sportiviteit is de verbindende factor in ons bedrijf.

Inmiddels zijn we met 240 collega’s en staat de derde generatie Kruitbosch aan het roer. Ons bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier in de tweewielerbranche in Nederland en België. Voor alles wat met fietsen te maken heeft zijn wij het aangewezen bedrijf. We verkopen veel verschillende soorten fietsen en fietsaccessoires vanuit ons strak georganiseerde magazijn in Zwolle. Onze fietsmerken Cortina en Alpina zijn trendsettend op het gebied van stadsfietsen voor volwassenen en kinderen. Wij zien een fiets als het verlengstuk van je persoonlijke levensstijl: vanuit die gedachte ontwikkelen we onze fietsen.

Maar we doen meer: we bieden ondersteunende diensten voor onze dealers, zoals het inrichten van de winkel en werkplaats, maar ook het geven van advies voor het juiste assortiment en het beste rendement. Tot slot helpen we met het inrichten van webshops, verkoopoplossingen voor winkels en de logistieke afhandeling. Meer zien van wat Kruitbosch onderscheidend maakt? Bekijk de voordelen van Kruitbosch.

Betrokken

Betrokkenheid vinden we erg belangrijk, dus deze kernwaarde voeren we door in al het werk dat we doen. We zijn 100% toegewijd aan onze klanten, onze partners en elkaar. Niet alleen voeren we ons werk uit, maar we denken ook mee met onze klanten.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid betekent voor ons dat we open en integer zijn. Maar ook zorgvuldig en duidelijk. Deze waarden laten we tot uitdrukking komen in onze werkwijze. Wat we zeggen, dóén we ook echt. Intern, richting collega’s, maar ook extern, richting klanten en partners. 

Dynamisch

Kruitbosch is een dynamisch bedrijf. Innovatief, vernieuwend en vooruitstrevend zijn is iets wat we heel belangrijk vinden. Niet alleen als het gaat om onze producten, maar ook als het gaat om onze werkwijze en de ondersteunende diensten die we bieden.

Maatschappelijke betrokkenheid

We zien het als onze plicht om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom zijn we financieel partner voor meerdere stichtingen, en zetten onze medewerkers zich ook vrijwillig in voor deze organisaties. Zo zijn we partner van Stichting Present in Zwolle, die bemiddelt tussen vrijwilligers en mensen met een onvoldoende sociaal netwerk, gezondheid of geld. Ook steunen we de projecten van Stichting Red een Kind, die zich inzet voor betere leefomstandigheden voor kwetsbare mensen in Oeganda. Daar dragen wij graag aan bij.