Over Kruitbosch

Kruitbosch heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van groothandel in fietsonderdelen en -accessoires tot retailpartner voor fietsspeciaalzaken. Bij alles wat we doen stellen we de consument centraal. De consument blij maken met mooie fietsproducten: dat is ons doel. Vanuit onze kernwaarden ‘betrokken’, ‘ondernemend’ en ‘vooruitstrevend’ zijn we altijd bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze producten, diensten en medewerkers. Onze passie voor fietsen en sportiviteit is de verbindende factor in ons bedrijf.

Inmiddels zijn we met 270 collega’s en staat de derde generatie Kruitbosch aan het roer. Ons bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier in de tweewielerbranche in Nederland en België. Voor alles wat met fietsen te maken heeft zijn wij het aangewezen bedrijf. Met ons merk PENDLR verkopen we veel verschillende soorten fietsen en fietsaccessoires vanuit ons strak georganiseerde magazijn in Zwolle. Onze fietsmerken Cortina en Alpina zijn trendsettend op het gebied van stadsfietsen voor volwassenen en kinderen. Wij zien een fiets als het verlengstuk van je persoonlijke levensstijl: vanuit die gedachte ontwikkelen we onze fietsen.

Maar we doen meer: we bieden ondersteunende diensten voor onze dealers, zoals het inrichten van de winkel en werkplaats, maar ook het geven van advies voor het juiste assortiment en het beste rendement. Tot slot helpen we met het inrichten van webshops, verkoopoplossingen voor winkels en de logistieke afhandeling. Meer zien van wat Kruitbosch onderscheidend maakt? Bekijk de voordelen van Kruitbosch.

Betrokken

Met elkaar

We hebben oog voor de wereld om ons heen en gaan voor gezamenlijk resultaat. Samen met collega’s, partners en andere betrokkenen willen we bouwen aan duurzame relaties voor de lange termijn.

Ondernemend

Met impact

Ondernemerschap zit in ons DNA. We dagen onszelf uit om impact te creëren door persoonlijk leiderschap te tonen. We geven talent de ruimte om zich te ontwikkelen en hechten waarde aan persoonlijke groei.

Vooruitstrevend

Met ambitie

We streven continu naar vernieuwing en staan niet stil. Dat blijkt uit alles wat we doen. Van de manier waarop we met elkaar en de omgeving omgaan, onze samenwerkingsverbanden en hoe we business drijven.

Maatschappelijke betrokkenheid

We zien het als onze plicht om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom zijn we financieel partner voor meerdere stichtingen, en zetten onze medewerkers zich ook vrijwillig in voor deze organisaties. Zo zijn we partner van Stichting Present in Zwolle, die bemiddelt tussen vrijwilligers en mensen met een onvoldoende sociaal netwerk, gezondheid of geld. Ook steunen we de projecten van Stichting Red een Kind, die zich inzet voor betere leefomstandigheden voor kwetsbare mensen in Oeganda. Daar dragen wij graag aan bij.