KBC Fietsleasing voegt fietsmerk Cortina toe aan merkenlijst

13-12-2023

Lier - Het Belgische KBC Fietsleasing heeft het Nederlandse fietsmerk Cortina toegevoegd aan haar merkenlijst. Het Belgische KBC Autolease biedt naast auto’s ook operationele fietsleasing aan en is één van de grotere leasingmaatschappijen voor fietsleasing in België. KBC Fietsleasing werkt met een merkenlijst die jaarlijks geëvalueerd en bijgestuurd wordt volgens de noden en behoeften van de bestuurders.

Els Collier, Buyer-Contractmanager bij KBC Autolease geeft aan dat niet alle merken toegelaten zijn binnen KBC Fietsleasing. "Merken moeten aan bepaalde criteria voldoen en worden uitvoerig getest om in aanmerking te komen. KBC Fietsleasing wil aan hun klanten een ruime keuze bieden van kwaliteitsfietsen die uiterst geschikt zijn voor woon-werkverkeer. Voeg daar nog een mooi design aan toe en dan zijn alle voorwaarden op hun plaats om Cortina toe te voegen aan onze merkenlijst," besluit Els Collier.

Met name de Belgische dealers hebben ervoor gezorgd dat Cortina op de merkenlijst van KBC terecht is gekomen. Middels een petitie toonden de dealers aan dat Cortina een toegevoegde waarde zou zijn in de portefeuille van KBC Fietsleasing. De fietsdealers gaven aan dat Cortina een essentiële keuze is voor de moderne commuter en zeker zou passen in de brede waaier van type fietsen uit het assortiment dat KBC Autolease aanbiedt, gaande van cargofietsen, mountainbikes, longtails, highspeedbikes, … tot de e-bike (25 km/u).

De evolutie van Cortina's fietsmodellen heeft de afgelopen jaren een significante focus gehad op de behoeften van de ‘Work Life’-doelgroep. Dit heeft geleid tot ontwerpen en kwaliteitsvolle fietsen die perfect aansluiten bij de moderne levensstijl van pendelaars. Maar Cortina begrijpt ook dat niet alle woon-werkverkeer hetzelfde is en biedt ook een breed scala aan modellen voor dagelijks gebruik in de stad.

Thomas Winnepenninckx, business developer Cortina internationaal, licht toe: "We zijn verheugd over deze samenwerking met KBC Fietsleasing en zien het als een erkenning van de diversiteit in wensen van fietsende werknemers. Cortina is er trots op deel uit te maken van de oplossing voor iedereen, van degenen die op zoek zijn naar stijlvol woon-werkverkeer tot degenen die een stevige stadsfiets verkiezen als aanvulling op hun autolease."

 

KBC Fietsleasing voegt fietsmerk Cortina toe aan merkenlijst