Over PENDLR

De dagelijkse manier van verplaatsen in en om de stad verandert. En daar worden we blij van. Nieuwe vormen van stadsmobiliteit duiken op en worden steeds populairder. Bij PENDLR zijn we onderweg om jouw partner in micromobiliteit te worden. Met als grote doel: zorgen dat jij alles hebt om de stad en de toekomst in beweging te brengen.

Reshaping daily commutes

Samen maken we de dagelijkse verplaatsingen in en om de stad flexibeler, efficiënter en groener. We zorgen dat je alles hebt om de stad en de toekomst in beweging te brengen.

 

Micromobiliteit: duurzame, dagelijkse en gezondere verplaatsingen op lichte vervoermiddelen in en om de stad.

 

Kijk om je heen, verplaatsen in en om de stad verandert

In de stad ruilen we de auto, het ov of het pakketbusje steeds meer in voor de fiets, step, bakfiets of longtailfiets. En naar de stad combineren we in de laatste kilometers de auto of het ov met een vouwfiets, deelfiets of -scooter. Of het voor snellere reistijd, meer efficiëntie of om milieuoverwegingen is. De dagelijkse manier van verplaatsen verandert en wij staan vooraan om dit toe te juichen.

Steeds meer bewegen we flexibeler, efficiënter en groener in en om de stad

Of het gaat om het verplaatsen van jezelf, de kinderen en de boodschappen, om woon-werkverplaatsingen of om pakketvervoerders en monteurs die snel van de ene naar de andere klant racen. Met micromobiliteit beweeg je snel en moeiteloos in en om de stad, behoud je alle controle en geniet je tegelijkertijd van de levendige omgeving. En mooi meegenomen: zo maken we de stad duurzamer, mooier en gezonder! 

Kruitbosch wordt Pendlr

Heel veel kansen, die we samen grijpen 

En die verandering, die brengt nieuwe behoeften en kansen met zich mee. De behoefte bij de eindgebruiker aan nieuwe vervoermiddelen, aan goed maar snel onderhoud en aan de allerhandigste accessoires. En daarmee kansen voor jou als producent, verkoper of andere partij om deze producten te verkopen, onderhouden en herstellen. 

Wij worden jouw partner in micromobiliteit 

Vanuit onze ervaring, expertise en ons netwerk helpen wij jou als verkoper, producent of andere partij deze kansen te grijpen. Even niet zo helder wat deze behoeften en kansen zijn? Geen zorgen, we zorgen dat je op de hoogte blijft en delen kennis, inzichten en inspiratie uit de branche. Om perfect in te spelen op die kansen, bieden we alle producten, diensten en ondersteuning die jij hiervoor nodig hebt. En we creëren verbindingen tussen alle partijen, zo maken we samen de micromobiliteitsbeweging groter en sneller.  

Samen sterker 

Met elkaar komen we het verst. We werken schouder aan schouder met jou als onze producent, verkoper of eindgebruiker. Met het oog op het beste voor onze stad, voor iedereen die er dagelijks in en om beweegt en met het streven: een positieve impact op het milieu. Samen zijn we beter, samen in beweging.

Kansen grijpen 

Kansen ontdekken is een, maar mooie kansen grijpen is waar we goed in zijn. Dromen, zien en doen. Geen half werk, maar ook niet afwachten tot het gras voor onze voeten is weggemaaid. We lopen vooruit maar vooral, we weten van aanpakken.

Klaar voor morgen 

We zijn altijd klaar voor morgen. We zien wat er gebeurt en wat er moet gebeuren. We werken hard aan en met het hart voor de toekomst. Die toekomst is mooi en die gaan we nog veel mooier maken. Volle kracht en blik vooruit! 

Op naar een nog mooiere toekomst! Koffie?

Benieuwd of wij een mooie match zijn voor een langdurige samenwerking? Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.