Meer dan 50 experts van over de hele wereld zijn in januari 2015 bij elkaar gekomen om de winnaars van de IF DESIGN AWARD 2015 te selecteren. De jury beloonde het innovatieve ontwerp van het Guppy Junior fietszitje. Het bereiken van prestige d.m.v. innovatie, kwaliteit, differentiatie en technologie is onderdeel van de bedrijfsvisie van Polisport en de jury van de iF Design Awards beaamde dat door de Guppy Junior van Polisport te belonen met een trofee in de categorie Product Design.

IF Design Award is een bekende competitie georganiseerd door het International Forum Design Hannover. Sinds 1953 nodigt iF internationale fabrikanten en ontwerpers uit om met hun producten mee te dingen in de iF Design Awards. Design experts van over de hele wereld komen samen in de iF jury om de inzendingen te beoordelen: uitstekend design wordt erkend en beloond. De iF Design Awards zijn al lange tijd een handelsmerk van iF en het iF label wordt over de hele wereld erkend als een keurmerk voor uitstekend design.

Polisport (1)

De iF Product Design Award is een van de belangrijkste onderscheidingen voor innovatief productdesign. Degenen die hier succesvol zijn ontvangen het iF label: een marketing- en communicatie-instrument dat internationaal wordt erkend. Goed nieuws voor de Guppy Junior die volgens Polisport "een nieuwe standaard creëert in design trends voor junior zitjes”.

De Guppy Junior is een Nederlands ontwerp. Het zitje kan op élke fiets voorzien van een bagagedrager worden gemonteerd. De Guppy Junior is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De veiligheid is gegarandeerd dankzij een sterke heupgordel met veiligheidssluiting. De Guppy Junior kan eenvoudig en zonder gereedschap worden gemonteerd. 

Uiteraard heeft Kruitbosch de Guppy Junior in haar assortiment.

donderdag 12 februari 2015