In DeFabrique in Utrecht kunnen bezoekers van het Kruitbosch Bike Event de inspirerende presentatie ‘Come and C’ bijwonen. Marketingmanager Chantal Groot Kormelink geeft tijdens deze sessie een kijkje achter het succes van fietsmerk Cortina. Van de allereerste fietsen tijdens de oliecrisis van de jaren ’70 van de vorige eeuw tot het lifestylemerk dat Cortina anno 2016 is.

Het verhaal van Cortina gaat over keuzes maken, je doelgroep kiezen en samenwerkingen zoeken. Tweewielerspecialisten die de presentatie bezochten, reageren unaniem enthousiast. Eén van de reacties: “Leuk om te zien wat er allemaal vooraf is gegaan. Wij verkopen Cortina nog niet zo lang en wisten zeker nog niet alles. Mooi om te zien hoe er echt vanuit een visie wordt gewerkt en fietsen worden ontworpen. Hierdoor snappen wij bepaalde keuzes voor kleuren en fietsmodellen ook weer beter!”

Come And C

Dag 2 Kruitbosch Bike Event
De eerste twee beursdagen van het Kruitbosch Bike Event zijn voorbij. De organisatie is zeer tevreden over het verloop ervan. Volgende week maandag 12 oktober en dinsdag 13 oktober is het voor tweewielerspecialisten ook nog mogelijk om het Kruitbosch Bike Event te bezoeken. Meer informatie is te vinden op www.bike-event.nl.

Alpina Wereld Def

dinsdag 6 oktober 2015