Brooks England: een belevingsmerk

Brooks is het oudste, nog opererende zadelbedrijf van de wereld en is bekend geworden met haar leren zadels. Met de roots in de originele Smethwick fabriek, is het merk met haar 150-jarig bestaan inmiddels uitgegroeid tot een belevingsmerk met internationale allure!

Elk jaar komt zij met een verrassende collectie, gebaseerd op de klassiekers van toen gecombineerd met trends van nu. Ook in 2017 is Brooks meer dan ooit toekomstbestendig met een prachtige, maar ook functionele collectie voor zowel de sportieve- vakantie- én stadsfietser.

De ongekend populaire Cambium lijn is inmiddels 3 jaar geleden geïntroduceerd. Een modern zadel, maar wel met alle eigenschappen van een leren Brooks zadel. Vanaf de eerste dag biedt het comfort, zonder dat het hoeft te worden  opgespannen, ingevet of afgedekt bij regen. Ready to Ride dus! 

Het C13 model, dat bekend staat als het sportiefste en smalste Cambium zadel met carbon is dit jaar met 2 extra breedtes en een ‘carved’ versie  flink uitgebreid. Binnen de Cambium lijn komen er dit jaar nieuwe handvatten die gemaakt zijn van canvas en rubber en gekleurde, rubberen stuurlinten.

In 2017 worden voor het eerst onder Brooks label 2 compleet nieuwe helmen geïntroduceerd.  Deze helmen zijn speciaal ontwikkeld voor de stads- en sportieve fietser en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Een mooie combinatie van comfort en uniek Brooks design!

Naast zadels, helmen en verschillende accessoires heeft Brooks inmiddels ook een uitgebreide tassenlijn die net als de zadels stijlvol, functioneel en van zeer goede kwaliteit zijn!
Dit jaar komen er veel nieuwe kleuren op de markt, worden er andere materialen en een nieuwe Brooks tag gebruikt. Met een knipoog naar het bestaande Pickwick model, wordt er met trots een compleet nieuw model geïntroduceerd, genaamd Pickzip. Wederom een mooie combinatie van stijl en functionaliteit!

www.brooksengland.com

woensdag 5 oktober 2016