SIGMA ROX 12.0 SPORT WINNAAR VAN DE BIKE MOTION AWARDS 2019!

08-03-2019

Op 1,2 en 3 maart vond de Bike MOTION BENELUX plaats in Utrecht, een van de grootste fietsbeurzen van de Benelux. Op vrijdagochtend bij start van de beurs vond de uitreiking van de Bike Motion Awards plaats. Hier kiezen consumenten hun favoriete innovaties van het afgelopen jaar, in de categorieën Accessoires, Fietsonderdelen, Kleding, schoenen, helmen en Training &Voeding.

De ROX 12.0 SPORT won de Bike MOTION Award in de categorie Accessoires met maar liefst 43% van de stemmen en een solide voorsprong. Dit is de derde keer dat de GPS Bike Computer van SIGMA SPORT is gekozen vanwege zijn innovatieve functies, na eerder al de Eurobike Awards en de ANT+ Inspired Awards. 

Dit nieuwe full map fiets navigatie systeem wordt gezien als de nieuwste standaard op dit gebied. Eenvoudig navigeren voor een rustige tocht, ofwel een trouwe trainingspartner voor de ambitieuze rijders. De krachtige hardware zorgt ervoor dat binnen enkele seconden is je route geladen is. Met vele trainingsfuncties en (smart) connectivity features: vermogensmeter, elektronisch schakelen, e-bike systemen en communities zoals Sigma Cloud, Strava, GPSies, Komoot, TrainingPeaks en Dropbox!

De ROX 12.0 GPS computer is officiële fietscomputer van Team Sunweb met o.a. Tom Dumoulin en Wilco Kelderman en UCI MTB Elite CST Sandd Bafang Brentjens Mountainbike Racing Team met o.a. David Nordermann en Anne Tauber.

Heeft u interesse in dit product? Neem dan contact met uw accountmanager of stuur een mail naar verkoop@kruitbosch.nl

 

SIGMA ROX 12.0 SPORT WINNAAR VAN DE BIKE MOTION AWARDS 2019!