Klant worden?

Kruitbosch is een toonaangevende leverancier in de tweewielerbranche in Nederland, België en Duitsland. Voor alles wat met fietsen te maken heeft kunt u bij ons terecht. Als groothandel verkopen wij fietsonderdelen en -accessoires vanuit ons strak georganiseerde magazijn in Zwolle. Bovendien is Kruitbosch fabrikant van de twee succesvolle fietsmerken Cortina en Alpina. Onze stadsfietsen zijn te herkennen aan hun eigentijdse uitstraling, slimme innovaties en uitstekende kwaliteit. Zo maken wij het fietsen voor volwassenen en kinderen bijzonder! 

Maar we doen meer: we bieden ondersteunende retailservice & -oplossingen aan voor onze klanten. Denk hierbij aan het inrichten van een werkplaats maar ook aan het geven van advies over het juiste assortiment en het beste rendement. Tot slot helpen we met het inrichten van webshops, verkoopoplossingen voor winkels en de logistieke afhandeling. 

Heeft u nog geen klantnummer bij Kruitbosch?

Met een eigen klantnummer kunt u gebruik maken van de Kruitbosch Portal. Via onderstaande registratie kunt u een klantnummer aanvragen. Voor fietsen werken we met een selectief dealerbeleid. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een reactie van ons. 

Zijn er bijvoorbeeld wijzigingen in uw adresgegevens of wilt u een locatie toevoegen aan een combi, neem dan contact op met uw accountmanager.