Raak geïnspireerd tijdens het Kruitbosch Bike Event. Ons team staat voor u klaar om u de nieuwe collectie fietsen en accessoires voor het seizoen 2019 te presenteren. Ook kunt u nieuwe invalshoeken ontdekken voor het inrichten van uw winkel, afgestemd op uw regio.


Net als ieder jaar organiseren wij het Kruitbosch Bike Event om u te inspireren voor het nieuwe fietsseizoen. Dit jaar werken wij met het thema 'Keep Moving'.

 

Hiermee benadrukken we dat er veel veranderingen zijn geweest en steeds sneller op ons af zullen komen. Door de samenwerking verder te intensiveren, zorgen wij ervoor dat wij gezamenlijk deze ontwikkelingen kunnen omzetten in kansen. Hiervoor moeten wij samen in beweging blijven. Zoals Einstein ooit zei: “Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”


Wij willen u van harte uitnodigen op één van de dagen in het Inspyrium te Cuijk.  


Maandag 1 en dinsdag 2 oktober 2018
vanaf 10:00 tot 22:00


We zien uit naar uw komst!

Het Kruitbosch-team

De Wereld van Sport

In beweging blijven is synoniem voor Sport! Het Inspyrium is als boomkwekerij de ultieme locatie om de buitensport te promoten. Tijdens het Kruitbosch Bike Event presenteert Kruitbosch vele nieuwe ontwikkelingen op gebied van sportief fietsen. De ultieme wielersportbeleving! “One passion, Many roads.”

De Wereld van Lifestyle

De presentaties van de gloednieuwe collecties van Cortina, Alpina, CBFA, Urban Proof en Brooks wilt u uiteraard niet missen! Ook daarvoor bent u goed op het Kruitbosch Bike Event. Net als vorig jaar is de Wereld van Lifestyle gesitueerd in de derde, achterste hal van het Inspyrium. Maar behalve dat de locatie van de hal hetzelfde is, is alles dit jaar weer anders!

 

Laat u verrassen door de enorm uitgebreide e-bike collectie van Cortina. Bij binnenkomst in de Lifestyle-hal kunt u niet om de grote e-bike presentatie heen. Wat dacht u van een Cortina E-U4 Transport met M300-middenmotor van Bafang? Of de spectaculaire E-Mozzo Pro met de krachtige Shimano E6100? Naast onze eigen e-bike experts zijn ook de specialisten van Bafang en Shimano aanwezig om u alles te vertellen over de nieuwe motoren waarmee de e-bikes van Cortina komend seizoen zijn uitgerust. Uiteraard kunt u op de testbaan alle nieuwe fietsen zelf ervaren!

 

Weg met de moederfiets!
In het stadsfietsensegment heeft Cortina ook niet stil gezeten. De vorig jaar geïntroduceerde Common is enthousiast ontvangen en heeft afgelopen jaar al een Eurobike-award gewonnen. Deze lijn is uitgebreid met meer modellen – waaronder de sportieve Common Active-, meer kleuren en nog meer AVS-accessoires. Een absolute eyecatcher is daarnaast de Cortina Mozzo Pro. Een luxe afgestylde supersnelle stadsfiets met onder meer Shimano Alfine 11 versnellingen, Brooks Cambium zadel en grips, Busch & Muller geïntegreerde verlichting en hydraulische schijfremmen van Shimano. Wat u dit jaar niet terug ziet bij Cortina zijn de moederfietsen. Deze heten namelijk voortaan familiefietsen, want laten we eerlijk zijn; papa rijdt ook heel vaak op deze fiets! De Cortina Roots en E-Roots zijn daarom omgedoopt tot Cortina Family-bikes.

 

Alpina presents...
Dompel uzelf onder in de wereld van kinderen met de Alpina-fietspresentaties. Het thema van komend jaar ‘Hallo Wereld’ komt tot leven in de verschillende wereldjes die op de beurs voor elk fietsmodel gecreëerd zijn. Het Girlpower-meisje is immers een totaal ander kind dan de Trial-jongen! Gloednieuw dit jaar: de Alpina Mood meisjesfiets voor echte fashionista’s!

 

Maak het af met een accessoire
Natuurlijk ontbreken ook de lifestyle-accessoiremerken niet op het Kruitbosch Bike Event. Met drie prachtige sfeerstands presenteren Cortina Bike Fashion Accessories, Urban Proof en Brooks de paradepaardjes van het nieuwe seizoen.

Het retailplein
Een mobiele werkplaats, verassende nieuwe winkelmeubels en alles over de Kruitbosch Portal: ontdek op het retailplein alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de retaildiensten- en oplossingen van Kruitbosch. Lees hier alvast meer over de ontwikkelingen:

 

Werkplaats
De werkplaats is de plaats waar u dagelijks veel fietsen repareert. Op het Bike Event wordt een vernieuwd werkplaatsconcept geïntroduceerd waarmee u verschillende kanten op kunt. Kruitbosch zorgt ervoor dat deze plek voldoet aan uw eigen wensen qua inrichting, gereedschap en assortiment.

 

Connect
Bent u al bekend met Connect? Het belangrijkste uitgangspunt van deze dienst is het verhogen van het rendement in uw winkel. Onze specialisten en diverse Connect gebruikers staan op de Connect stand voor u klaar om samen met u hierover in gesprek te gaan.

 

Winkeladvies
Op het gebied van winkelinrichting geven we u graag advies over routing, indeling en meubilair. Wij kunnen meubilair bij u leveren waarmee u vervolgens zelf uw winkel kunt inrichten.

 

Marketingsupport
Onze marketingafdeling biedt diverse diensten en producten aan die u kunt gebruiken bij uw on- en offline marketing werkzaamheden. Wist u bijvoorbeeld dat u (sfeer-) beelden kunt downloaden in onze beeldbank voor uw website of social media account?

 

Kruitbosch Academy
Kruitbosch biedt diverse training en presentaties aan waarvoor u zich kunt inschrijven. Dit kan zijn op het gebied van lifestyle & inspiratie, productpresentaties, verkooptrainingen, ondernemersdagen maar ook e-bike trainingen mogen daarbij zeker niet ontbreken.

 

Portal
Sinds maart heeft Kruitbosch een gloednieuwe online Portal geïntroduceerd. Maakt u nog geen gebruik van de Kruitbosch Portal maar bent u hier wel nieuwsgierig naar? Wij vertellen u graag meer over de voordelen en maken u wegwijs in het systeem. Daarnaast informeren wij u over welke zaken de komende tijd nog ontwikkeld gaan worden.

 

Leveranciersplein
Op het leveranciersplein vindt u een groot deel van onze leveranciers. Zij vertellen u op hun stand graag alles over hun noviteiten en collectie van 2019.

 

Kruitbosch aanbiedingen
Dit jaar is er ook een stand met aanbiedingen, deze aanbiedingen zijn alleen geldig tijdens het Bike Event.

Plattegrond

Plattegrond NL 29082018