Raak geïnspireerd tijdens het Kruitbosch Bike Event. Ons team staat voor u
klaar om u de nieuwe collectie fietsen en accessoires voor het seizoen 2018
te presenteren. Ook kunt u nieuwe invalshoeken ontdekken voor het inrichten
van uw winkel, afgestemd op uw regio.

 

Met het thema ‘’Know how to Grow’’ focussen we ons op kennis en groei.
Samen werken we aan de toekomst en kiezen we voor wat écht belangrijk is.
 

Wij willen u van harte uitnodigen op één van de dagen in het Inspyrium te
Cuijk. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de beursvloer met deze toffe sneak peek-film!

 

Maandag 2 | Dinsdag 3 | Maandag 9 oktober 2017 
vanaf 10:00 tot 22:00

 

We zien uit naar uw komst!

 

Het Kruitbosch-team

De Wereld van Sport

De ultieme wielersportbeleving en alles wat een wielerfan nodig heeft! Laat ons sportieve aanbod u inspireren.

 

Leveranciers

In de sectie  staan de exclusieve merken en leveranciers. Centraal staan de presentaties in de segmenten Race | MTB | Tour/Trekking.  Daaromheen zullen, naast de noviteiten, ook de belangrijkste producten van de merken worden gepresenteerd.

 

Sfeer

Het Inspyrium is als boomkwekerij de ultieme locatie om de buitensport te promoten!  Door het gebruik van veel groen, hout en beeldmateriaal willen we een natuurlijke ambiance creëren.

De Wereld van Lifestyle
Een bezoek aan de Wereld van Lifestyle belooft een spannende ontdekkingsreis te worden voor iedereen die houdt van hippe fietsen en accessoires. In de Wereld van Lifestyle laat Kruitbosch zien hoe we fietsen bijzonder maken. We richten ons daarbij op (merk)beleving, design, innovatie en gemak. Het is belangrijk om het verhaal achter het merk en het product te vertellen. Dat doen we in sfeervolle presentaties en natuurlijk ook door de wereldsprekers die herkenbaar aanwezig zijn. U wordt geïnspireerd met mooie voorbeelden, waarbij u uw winkel nog verleidelijker kunt inrichten. Bij alle merken fietsen en accessoires bieden we complete concepten in verschillende varianten die concreet in de winkels toepasbaar zijn.

 

Noviteiten
Naast een nieuwe locatie en een vernieuwende presentatie vindt u in de Wereld van Lifestyle ook heel veel productnieuws. Cortina staat nu met haar fietsen en e-bikes stevig in de markt. De ‘witte vlekken’ in de collectie van Cortina zijn ingevuld met e-bikes die toegankelijker zijn voor een groter publiek. Zo introduceren we tijdens het Bike Event de Cortina E-Octa. Deze e-bike is met een Bafang middenmotor zeer concurrerend in de markt voor e-bikes.

 

Een geheel nieuwe concept is de Cortina Common; een transport 2.0 fiets met bijbehorende Cortina Bike Fashion Accessories. De Common is licht en fietst licht, kabels en verlichting zijn geïntegreerd en de (Cortina) accessoires kunnen met het Atran Velo System gemakkelijk aan de dragers worden geklikt. De Common is er in veel uitvoeringen en kleuren waarbij de prijzen variëren van €499 tot €899.

 

Alpina heeft haar positie als marktleider op het gebied van kinderfietsen nog verder weten te versterken in het afgelopen jaar. Op het Bike Event zijn alle nieuwe kleuren en modellen te bewonderen. We introduceren ook een gloednieuw model: de Alpina Ocean. Een relaxte meisjesfiets in beachcruiser-look.

 

Ook veel nieuws op het gebied van accessoires. Cortina Bike Fashion Accessoires breidt uit met modieuze tassen, manden en kratten. Brooks heeft nieuwe outdoor tassen en een interessante toevoeging in de Cambium-zadels. Urban Proof is nieuwkomer in de Wereld van Lifestyle. Dealers kunnen hier wel 70 nieuwe producten zien en zich inschrijven voor een dealerschap met bijbehorende winkelpresentatie.

Op het Retailplein staat maar één ding centraal: de groei van uw winkel. Kruitbosch neemt u graag mee in de ontwikkelingen op het gebied van retail diensten. Bent u opzoek naar inspiratie voor uw winkel? Kom dan vooral langs op het Retailplein; onze specialisten staan u graag te woord over de volgende diensten:

 

Connect
Met Connect wordt er meer inzicht in het rendement van uw schappenplan gecreëerd. Samen bekijken we hoe we door een effectieve presentatie van onderdelen en accessoires meer verkoop kunnen genereren. Met connect gaat het om samen, samen voor het beste assortiment in u winkel!

Werkplaats
De werkplaats is de plaats waar u dagelijks veel fietsen repareert. Kruitbosch zorgt ervoor dat deze plek voldoet aan uw eigen wensen qua inrichting, gereedschap en assortiment.  

Winkeladvies
Op het gebied van winkelinrichting geven we u graag advies over routing, indeling en meubilair. Wij kunnen meubilair bij u leveren waarmee u vervolgens zelf uw winkel kunt inrichten.

 

Schappenplannen

Op ons Retailplein vindt u al onze nieuwe schappenplannen; dit zijn de Kruitbosch meters, zoals verlichting en techniek, maar ook de merk schappenplannen.

 

Marketingsupport

Bij onze Marketingsupport stand informeren we u graag over onze ondersteunende Marketingdiensten. Wist u bijvoorbeeld dat u (sfeer)beelden kunt downloaden in onze beeldbank voor uw website of social media account?

Retail Academy
Kruitbosch gaat diverse trainingsdagen voor u aanbieden. Zo kunt u denken aan een producttraining, maar ook aan een verkoop- en marketingtraining. Geef u op bij onze stand!

Dealerportal
Kruitbosch heeft de eerste stappen gezet in de ontwikkeling van een nieuw bestelsysteem! Reden hiervoor is dat u nog makkelijker en efficiënter uw bestellingen bij Kruitbosch kunt doen. Tijdens het Kruitbosch Bike Event zullen wij een preview van het nieuwe bestelsysteem aan u presenteren. Wij horen graag uw ideeën en feedback. Vanaf februari/maart 2018 kunt u het nieuwe systeem in gebruik nemen. 

Leveranciersplein

Op het leveranciersplein vindt u een groot deel van onze leveranciers, zoals AXA, Basil en Schwalbe, die u graag alle ins en outs vertellen op het gebied van productontwikkeling. Tevens hebben de leveranciers mooie acties voor u die u ter plaatse kunt inzien en afnemen.

 

Plattegrond -Final