De Kruitbosch-groothandel wordt PENDLR

25-09-2023

Groot nieuws, de Kruitbosch-groothandel wordt PENDLR. We worden jouw partner in micromobiliteitlichte, gezonde en duurzame vormen van dagelijks verplaatsen in en om de stad. Met als doel? Zorgen dat je alles hebt om de stad en de toekomst in beweging te brengen.

Nieuwe koers en nieuwe naam

Een nieuwe koers en nieuwe naam, dat is heel wat. Dat zijn we onszelf ook heel bewust. We zien dat de manier waarop we dagelijks verplaatsen verandert. Nieuwe vormen van stadsmobiliteit duiken op en worden steeds populairder. In de stad ruilen we de auto, het ov of het pakketbusje steeds meer in voor de fiets, step, bakfiets of longtailfiets. En naar de stad combineren we in de laatste kilometers de auto of het ov met een vouwfiets, deelfiets of -scooter. Of het voor snellere reistijd, meer efficiëntie of om milieuoverwegingen is.

Meer dan een groothandel, maar partner in micromobiliteit

Een nieuwe naam zet onze koers extra kracht en focus bij. Zo richten we ons op de kansen die micromobiliteit ons brengt en helpen we onze dealer, leverancier of partner deze kansen op tijd te grijpen. Zo maken we samen de micromobiliteitsbeweging groter en sneller en de steden bereikbaar en leefbaar. We worden met PENDLR meer dan een groothandel, maar partner in micromobiliteit. Die helpt met een groot micromobiliteitsassortiment, winkel- en werkplaatsinrichting, inzichten en adviezen over micromobiliteit, praktische workshops en trainingen en de laatste trends en ontwikkelingen.

Reshaping daily commutes - Samen maken we de dagelijkse verplaatsingen in en om de stad flexibeler, efficiënter en groener.

 

Verdwijnt de naam Kruitbosch?

Bijna 70 jaar lang bouwden we met ons familiebedrijf aan dat wat we ál die jaren hebben opgebouwd, dat vergeten we niet. Kruitbosch blijft daarom zeker bestaan, maar als moedermerk van PENDLR en Cortina. We breiden de familie uit en schuiven de merken naar voren. Alles wat jij als dealer, leverancier of onze partner van ons gewend bent blijft en wordt beter. We zijn onderweg en deze reis gaan we samen maken, vanaf nu elke dag een meter verder.

LEES MEER OVER PENDLR

De Kruitbosch-groothandel wordt PENDLR