Wilco Kruitbosch versterkt jury Tweewielerwinkel van het Jaar

01-06-2021

De jury die de Tweewielerwinkel van het Jaar 2021 kiest, heeft dit jaar twee nieuwe gezichten. Remco Tekstra vervangt Sacha Boedijn. Daarnaast maakt voormalig Kruitbosch-aandeelhouder Wilco Kruitbosch voortaan deel uit van de onafhankelijke jury.

Eind vorig jaar zwaaide Wilco af bij Kruitbosch en deed hij zijn belang in het bedrijf over. Wilco heeft geen zakelijke binding meer met Kruitbosch en kan dus volledig onafhankelijk opereren. Tweewieler-hoofdredacteur Harrie Hoitink is blij met de toetreding van Wilco Kruitbosch tot de jury van de door Tweewieler georganiseerde verkiezing. “Wilco heeft een enorme staat van dienst binnen de branche en kent onze wereld van haver tot gort. Als lid van de jury kan hij die ervaring perfect aanwenden en een stevige bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de kwaliteit en het ondernemerschap van de tweewielerwinkels in Nederland en Vlaanderen.”

De leden van de onafhankelijke jury

De onafhankelijke jury wordt verder gevormd door voorzitter Ferry Smith (Director Public Affairs bij de ANWB), Guy Crab (algemeen secretaris bij Traxio), Hedwig Berendsen (redacteur bij Tweewieler) en Remco Tekstra. Hij is secretaris Fietsen bij RAI Vereniging en volgde dit voorjaar Sacha Boedijn op die binnen de RAI verhuisde naar een andere afdeling.

Over Tweewielerwinkel van het Jaar

De prijs voor Tweewielerwinkel van het Jaar wordt uitgereikt aan de winkel met de meeste passie, lef en visie. Via tweewielerwinkelvanhetjaar.nl  kunnen winkels zich tot uiterlijk maandag 14 juni 2021 aanmelden. Twintig winkels worden genomineerd voor de titel en krijgen onaangekondigd een bezoek van een mystery shopper. Uit de genomineerde winkels worden vervolgens 4 finalisten gekozen. Zij krijgen bezoek van de vakjury. Op basis hiervan wordt dé winnaar van de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2021 gekozen. De winnaar van de Tweewielerwinkel van het Jaar wordt op maandag 20 september bekendgemaakt tijdens de tweewielervakbeurs Vélovak in Gorinchem.