Wilco Kruitbosch neemt in 2020 afscheid van Kruitbosch

05-12-2019

Wilco Kruitbosch (55) zal eind volgend jaar Kruitbosch gaan verlaten. Hij wil zich, na zijn commerciële loopbaan, meer gaan inzetten voor maatschappelijk verantwoorde initiatieven. Het besluit van de Brand Manager werd enige tijd geleden al genomen en is de afgelopen periode ook al in beperkte mate gecommuniceerd naar relaties en dealers. Wilco heeft zijn stap bewust bijtijds kenbaar gemaakt, zodat er ruimte en tijd is om een geschikte opvolger te zoeken.

Wilco is, naast zijn jongere broer Chris en neef Martin, één van de drie eigenaren van het familiebedrijf Kruitbosch, die de derde generatie van het familiebedrijf vormen. Het vertrek van Wilco valt in het jubileumjaar van Kruitbosch, waarin het 65-jarig bestaan gevierd wordt. 

Voor Wilco Kruitbosch zal 2020 dus een bijzonder afscheidsjaar worden, waarin zijn vertrek en de viering van het jubileum mooi samenvallen. Hoewel hij zijn actieve loopbaan na 35 jaar in de tweewielerbranche afrondt, zal Wilco ook weer nieuwe activiteiten gaan oppakken, maar dan in de sfeer van goede doelen. Een logische stap, want hij heeft zich altijd al betrokken gevoeld met de maatschappij. Zo is Kruitbosch maatschappelijk partner van de stichting Present in Zwolle en Red Een Kind in Afrika en Azië. Kruitbosch steunt beide stichtingen met financiële steun en inzet van mensen op bijzondere projecten.

 

Wilco Kruitbosch neemt in 2020 afscheid van Kruitbosch