Vijfde Beat Your (Kruit)Boss team zet stappen in duurzaamheid

18-02-2021

Kruitbosch is een ondernemend bedrijf met een stevige ambitie. De sleutel tot een succesvolle veranderende organisatie ligt bij de mensen die er werken. We dagen daarom onze mensen uit om bij te dragen aan de ambities van onze organisatie. Een krachtige wijze om dit te bereiken is leren en ontwikkelen.

Werknemers mogen zelf voorstellen voor een opleiding doen, maar Kruitbosch organiseert ook verschillende trajecten. Eén van de mogelijkheden om dit leren en ontwikkelen concreet te maken is het Beat Your (Kruit)Boss traject.

Vorige week presenteerde de vijfde groep deelnemers hun eindpresentatie. Allereerst deelde de deelnemers via persoonlijke videoboodschappen zijn of haar ontwikkeling en groei. Daarna hebben ze het publiek meegenomen in de opbrengst van de groepsopdracht over 'duurzaamheid'. Ze hebben de organisatie quick wins en lange termijn scenario's meegegeven. Hiermee hebben ze het thema concreet gemaakt en onderweg collega’s betrokken en enthousiast gemaakt, een ontzettend mooie prestatie!

Op de foto de enthousiaste deelnemers. Links van boven naar beneden: Georgette, Wiepkje, Judith en Milou. Rechts van boven naar beneden: Wim, Pim, Harold, Kim en Anna.

 

Vijfde Beat Your (Kruit)Boss team zet stappen in duurzaamheid