THULE FIETSENDRAGERS VERKRIJGBAAR BIJ KRUITBOSCH

04-03-2019

Per 1 maart kunt u het ‘Thule Heritage’ assortiment fietsendragers, naast rechtstreeks bij Thule, ook bij Kruitbosch bestellen. Onder dit assortiment vallen de dragers Thule EasyFold (931/932), Thule EuroWay (921/923), Thule EuroPower (916), Thule EuroClassic (929) en Thule ProRide (591).

Vernieuwde samenwerking
Kruitbosch en Thule werken al intensief samen met Thule/Yepp fietszitjes en hebben dit in het verleden ook met fietsendragers gedaan. Door de vernieuwde samenwerking op het gebied van fietsendragers, biedt Kruitbosch een kwalitatief hoogwaardig en vollediger assortiment aan. Daarnaast bereikt Thule meer fietsspeciaalzaken. De distributie van Thule voor het complete assortiment Thule producten blijft ongewijzigd.

Thule Heritage
De stijlvolle Heritage dragers van Thule zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn geschikt voor de professionele fietsers evenals voor gezinnen. De dragers zijn gemakkelijk te installeren en ze zijn eenvoudig in gebruik. Naast de bijbehorende spare parts zullen er diverse accessoires voor de dragers beschikbaar zijn. U kunt de dragers bestellen via de Kruitbosch Portal.

THULE FIETSENDRAGERS VERKRIJGBAAR BIJ KRUITBOSCH