Succesvolle eerste Kruitbosch Academy!

16-02-2018

De eerste Kruitbosch Academy was een groot succes. In een afwisselend keuzeprogramma werden dealers geïnformeerd over verschillende onderwerpen. Door een ruime programmakeuze was er voor iedere deelnemer de mogelijkheid een passend trainingsprogramma te volgen.

Kruitbosch Academy

Tijdens het Kruitbosch Bike Event in oktober is de Kruitbosch Academy geïntroduceerd. Een trainingsdag voor dealers waarin achtergrondinformatie, productinformatie, verkooptraining en technische informatie wordt aangeboden. Op maandag 22 januari en maandag 5 februari vonden de eerste twee Kruitbosch Academies plaats op het hoofdkantoor van Kruitbosch in Zwolle. De belangstelling was groot en beide dagen zaten snel vol.

Twee volle inspiratiedagen

De dag werd geopend door directeur Chris Kruitbosch. Hij benadrukte het belang van samenwerken en informatie delen. Aansluitend vonden er verschillende presentaties plaats, aangeboden via een keuzeprogramma. Zo was de Technical Support Executive van Bafang aanwezig om de technische training van Bafang te verzorgen en werd er een technische training van Cortina e-bikes aangeboden. Daarnaast is er een verkooptraining en een presentatie over de Customer Journey gegeven. Uiteraard ontbrak ook het verhaal achter het merk Cortina niet.  

Met dit uitgebreide programma is de Kruitbosch Academy een interessante dag voor het hele team. Uit de evaluatie komt naar voren dat dealers zijn geïnspireerd over onderwerpen die voor hen relevant zijn. Kortom een dag van informeren, inspireren en delen!

Kruitbosch vindt het belangrijk haar klanten ook in de toekomst te blijven informeren over verschillende actuele onderwerpen.  Aan deze opzet wordt daarom in de toekomst een vervolg worden gegeven. In de loop van 2018 worden er meer Kruitbosch Academies georganiseerd. Klanten van Kruitbosch kunnen zich hiervoor aanmelden via hun accountmanager.