Renate Wennemars host tijdens Kruitbosch The Next Gear

01-10-2020

Nog een paar dagen en dan gaat Kruitbosch live met het online event The Next Gear. Inmiddels zijn al meer dan 2.000 aanmeldingen ontvangen en werd bekend dat Renate Wennemars de host op het event zal zijn.

The Next Gear

Onder de naam The Next Gear organiseert Kruitbosch een online event voor haar dealers. The Next Gear staat voor de volgende stap die Kruitbosch maakt met dit online event. Op innovatieve wijze wordt de dealer meegenomen in de laatste ontwikkelingen bij Kruitbosch, de ontwikkelingen in de markt en verschillende productintroducties. Daarnaast wordt een sneak preview van toekomstige Cortina-modellen gegeven.

Renate Wennemars als dagvoorzitter

De shows worden gepresenteerd door Renate Wennemars. In het verleden heeft zij verschillende programma’s op tv gepresenteerd. Daarnaast is Renate een fanatiek hardloopster en schrijft zij columns over het leven met een druk sportgezin waarin veel gefietst wordt. Met haar achtergrond in de journalistiek, haar passie voor sport en haar enthousiasme weet ze de kijker te boeien tijdens de show en mee te nemen in het verhaal.

Productintroducties, interactie en mooie prijzen

Door de keuze voor een online event behoudt Kruitbosch op een verantwoordelijke wijze het contact met haar dealers. Een online event biedt daarnaast ook vele voordelen. De show is eenvoudig te volgen via een persoonlijke link die de dealer -na aanmelding- voor het event ontvangt. Het platform biedt vele mogelijkheden tot interactie om de betrokkenheid hoog te houden en de aandacht erbij te houden. Zo is het mogelijk om op laagdrempelige wijze te chatten, zijn er verschillende manieren om een mening te geven over de producten die worden getoond en is er een quiz met mooie prijzen. Ook hoeven dealers niet meer vanuit het hele land (en daarbuiten) af te reizen naar een fysieke locatie, waardoor er kosten en tijd worden bespaard en ook de impact op het milieu minder is.

Tijdens The Next Gear - Alpina & Cortina op maandagochtend 5 oktober 10:00 uur maken dealers bij deelname kans op de nieuwe Cortina E-Silento PRO! Ook tijdens de shows met als onderwerp Kruitbosch Parts & Retail op dinsdagavond 6 oktober om 20.00 uur en op maandagochtend 12 oktober om 10.00 uur zijn mooie prijzen te winnen.

Renate Wennemars host tijdens Kruitbosch The Next Gear