Persoonlijk eerbetoon Buzaglo aan Wilco Kruitbosch

22-07-2021

Bron: Nieuwsfiets.nu

Na 36 jaar nam Wilco Kruitbosch eind 2020 afscheid bij de groothandel en fietsfabrikant om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Stichting Red een Kind. Om dit afscheid te markeren, ontwikkelde Buzaglo de WILCO; een telefoonhouder voor op de fiets.

De eerste 1.000 stuks worden binnenkort door Buzaglo aan Kruitbosch aangeboden en de volledige opbrengst hiervan zal gedoneerd worden aan Stichting Red een Kind. Telefoonhouder WILCO is nu al te bestellen via de Kruitbosch portal en wordt vanaf half augustus uitgeleverd. “Wauw, wat een prachtig initiatief,” reageert Wilco Kruitbosch verheugd. “Niet omdat er een telefoonhouder naar mij vernoemd is natuurlijk, maar wel omdat het heel sympathiek bedacht is en dit ook een mooie donatie voor Stichting Red een Kind gaat opleveren.”

Het idee van de WILCO telefoonhouder komt uit de koker van Frank Konijn van Buzaglo. Hij vertelt dat het bij Buzaglo een goede traditie is om medewerkers en relaties die een bijzondere rol hebben gespeeld voor het bedrijf, te bedanken door een product naar hen te vernoemen. “Toen Wilco zijn vertrek aankondigde, hebben we geen moment getwijfeld. Hij heeft veel voor ons en de hele branche betekend en was bovenal een fijne partner om mee te werken. Dat hij vertrok om zich vrijwillig in te zetten voor zo’n mooie organisatie als Red een Kind was voor ons een extra reden om hier een actie omheen te verzinnen.”

De WILCO telefoonhouder is te bestellen via de Kruitbosch Portal. De opbrengst van de eerste 1.000 stuks zal volledig ten goede komen aan Stichting Red een Kind. Vanaf eind augustus worden de telefoonhouders uitgeleverd.

 

 

Persoonlijk eerbetoon Buzaglo aan Wilco Kruitbosch