Kruitbosch presenteert nieuwe collecties tijdens The Next Gear

21-08-2020

In oktober organiseert Kruitbosch ieder jaar een evenement ter introductie van nieuwe producten en diensten. Na een aantal succesvolle jaren Kruitbosch Bike Event gooide Kruitbosch vorig jaar het roer om. Tijdens Thuis bij Kruitbosch nodigden zij dealers thuis uit en in de hangartent pal tegenover het pand in Zwolle. Leveranciers van onderdelen & accessoires werd een mooi podium geboden om nieuwe producten te introduceren. Daarnaast werden de nieuwste modellen van Cortina en Alpina fietsen geïntroduceerd.

1,5 meter samenleving.. Wat nu?!?

Vanwege de coronacrisis is het dit jaar niet mogelijk om op deze manier een fysiek event te organiseren. Om toch in contact te blijven met dealers en de nieuwe producten te tonen, is Kruitbosch op dit moment hard bezig een mooi alternatief te organiseren. Tijdens The Next Gear, twee online bijeenkomsten, laten zij dealers de nieuwe collecties zien: op 5 oktober voor Alpina & Cortina en op 6 en 12 oktober voor Kruitbosch Parts & Retail.

The Next Gear – Kruitbosch Parts & Retail  

Steeds meer productintroducties vinden gedurende het jaar plaats. Daarom zet Kruitbosch haar eigen portal en nieuwsbrief in om gedurende het jaar de nieuwste producten te introduceren. De Kruitbosch Portal is het online bestel- en inspiratieplatform voor dealers. Leveranciers krijgen op dit platform verschillende mogelijkheden om noviteiten te tonen aan de dealers en deze ook verder toe te lichten.

Naast het online alternatief voor productintroducties, organiseert Kruitbosch op 6 en 12 oktober een online event: The Next Gear – Kruitbosch Parts & Retail. Tijdens dit online event wordt de dealer mee genomen in de ontwikkelingen bij Kruitbosch, de ontwikkelingen op de markt en de plannen voor het komende jaar. Ook komen diensten van Kruitbosch aan bod zoals het showroom- en werkplaats concept. Daarnaast wordt tijdens dit online event meer bekend gemaakt over de Kruitbosch Academy.

The Next Gear - Alpina & Cortina

Op 5 oktober vindt het online event voor Alpina en Cortina dealers plaats. Tijdens de live-uitzending leer je alle ins en outs over de nieuwste modellen. Ook is er direct gelegenheid tot interactie. Daarnaast gaan Alpina en Cortina tijdens The Next Gear - Alpina & Cortina dieper in op inhoudelijke onderwerpen zoals de merkstrategie en ook stippen ze de populaire onderwerpen als fietslease aan.

Online heeft de toekomst

Het organiseren van digitale bijeenkomsten heeft vele voordelen. Het is schaalbaar, toegankelijk, milieubewust en terug te kijken. Kruitbosch staat er daarom voor open in de toekomst vaker online bijeenkomsten te organiseren, naast de fysieke.

Kruitbosch Academy

Begin 2021 organiseert Kruitbosch wederom de Kruitbosch Academy. De Kruitbosch Academy omvat diverse trainingen voor klanten gericht op achtergrondinformatie, productinformatie, verkoop en technische vaardigheden.

Tijdens beide edities van The Next Gear is er mogelijkheid tot inschrijven voor de verschillende masterclasses voor verdere verdieping in de producten of diensten. Dit zal in de toekomst ook vaker digitaal plaatsvinden.