KRUITBOSCH PORTAL UITGEBREID MET MOBIELE APP

27-09-2018

Dit voorjaar rolde Kruitbosch de nieuwe Kruitbosch Portal uit. Een online bestelsysteem, zodat klanten nog makkelijker en efficiënter bestellingen kunnen plaatsen. Vandaag lanceert Kruitbosch de Kruitbosch Portal app, waarmee de dealer nog eenvoudiger met de smartphone bestellingen kan plaatsen.

Scanfunctie

Veel klanten van Kruitbosch gebruiken op dit moment een handscanner om producten te scannen. Dit kan nu met de app. Na het scannen van de barcode kan aangegeven worden hoeveel producten besteld moeten worden, waarna ze met slechts één klik in de winkelwagen geplaatst worden. Daarnaast wordt het mogelijk gemaakt om beursaanbiedingen eenvoudig te scannen op het Bike Event op 1 en 2 oktober.

Altijd en overal

Uiteraard kan er binnen de app gezocht worden op producten uit het assortiment van Kruitbosch. De gebruiker is hierbij niet gebonden aan een specifieke computer op locatie. Op elk moment kan de smartphone erbij gepakt worden en een bestelling geplaatst worden. Handig wanneer iets vergeten is of als de bestelling nagelopen moet worden.

Beschikbaarheid

De app is beschikbaar voor Android en iOS. Download de app hier:

App StoreGoogle Play

KRUITBOSCH PORTAL UITGEBREID MET MOBIELE APP