Kruitbosch organiseert online event voor haar dealers

25-03-2022

Het nieuwe fietsseizoen is gestart en daarom organiseert Kruitbosch op maandag 11 april een online event, genaamd Spot On – Kruitbosch Parts & Retail Live Update. Tijdens deze online update deelt Kruitbosch de laatste trends & ontwikkelingen en worden de nieuwste merken en producten uit het assortiment van Kruitbosch getoond. In de uitzending wordt ook aandacht geven aan de oproep van S.A.F.E., die onlangs in de media verscheen.  

Spot On – Kruitbosch Parts & Retail Live Update 

Onder deze naam organiseerde Kruitbosch in 2021 al twee online events. Het concept is bekend: Op innovatieve wijze wordt de kijker in ongeveer een half uur meegenomen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Parts & Retail. Na deze live update is de dealer helemaal op de hoogte van alle actualiteiten en de nieuwste producten. Ook zijn er verschillende aanbiedingen voor de live kijkers.  

Stichting S.A.F.E. - Diefstalpreventie 

Begin dit jaar deed Guus Wesselink van Stichting Aanpak Fiets- en e-bikediefstal (S.A.F.E.) een oproep in de media. De e-bike is steeds prominenter aanwezig in het straatbeeld, maar is ook steeds geliefder bij fietsendieven. Uit analyse van de aangiftecijfers van de Nationale Politie door stichting S.A.F.E. is gebleken dat de afgelopen twee jaar de e-bikediefstal met maar liefst 74% is gestegen. De oproep van S.A.F.E. was gericht aan verzekeraars, de fietsbranche, maatschappelijke organisaties en kennisinstellingen om gezamenlijk op te treden in de bestrijding van fietsendiefstal. Met deze oproep is Kruitbosch aan de slag gegaan en daarom zal Guus een van de sprekers zijn tijdens de live update. Ook wordt er meer verteld over campagnes van verschillende slotenleveranciers en wordt een nieuw slotenmerk getoond.  

Diana Kuip als host 

Op maandag 11 april is Diana Kuip de host tijdens de live update. De kijker kan Diana onder andere kennen van haar rol als host tijdens de Spot On – Kruitbosch Parts & Retail live update op 11 oktober 2021 en 14 juni 2021. Daarnaast is Diana een bekende in de sportwereld. Afgelopen zomer was Diana nog op tv te zien als sportanalist tijdens het EK Voetbal, Tour de France én de Olympische Spelen. Ook is zij bekend van haar rol als presentator bij RTL of als sidekick op de radio bij de NPO. 

Verschillende thema’s 

Anders dan bij de vorige edities wordt de kijker meegenomen aan de hand van een actuele thema’s. Naast fietsveiligheid, komen ook andere actuele thema’s aan bod zoals de fietstrends voor het voorjaar en duurzaamheid. 

Aanmelden voor dit online event 

Het online event is eenvoudig te volgen via een persoonlijke link die de dealer -na aanmelding- voor het online event ontvangt. Het platform biedt goede mogelijkheden tot interactie om de betrokkenheid hoog te houden. Zo is het mogelijk om op laagdrempelige wijze te chatten. Aanmelden voor de Spot On – Kruitbosch Parts & Retail Live Update op maandagochtend 11 april om 10:00 uur kan hier

 

 

Kruitbosch organiseert online event voor haar dealers