Kruitbosch introduceert vernieuwd dealerevent ‘Thuis bij Kruitbosch’

14-06-2019

In oktober organiseert Kruitbosch de eerste editie van ‘Thuis bij Kruitbosch’, de opvolger van het Kruitbosch Bike Event. Het Bike Event heeft in de afgelopen 10 jaar verschillende vormen gekend en het is het tijd voor vernieuwing.

Welkom in Zwolle

Kruitbosch ontvangt haar klanten thuis aan de Ravenburgstraat in Zwolle, op een unieke locatie pal naast het pand. Om alle innovaties te tonen wordt met luxe tenten extra ruimte gecreëerd aan de overzijde van het pand. 

Persoonlijker

De retailwereld verandert en Kruitbosch ziet dat haar klanten de afgelopen jaren diverser zijn geworden. Dit vraagt om een specifieke benadering die voor verschillende klanten anders is. In plaats van de twee dagen van het Kruitbosch Bike Event worden klanten verspreid over vier dagen uitgenodigd. Deze dagen hebben verschillende programma’s, zodat dit goed aansluit bij de klantbehoeftes. Er worden presentaties en trainingen gegeven en bezoekers kunnen een kijkje nemen in het logistieke centrum. En uiteraard presenteren leveranciers hun noviteiten en kunnen de nieuwe collecties van Alpina en Cortina bewonderd worden. 

Save the date

Dealers ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor één van de dagen van Thuis bij Kruitbosch. Reserveer het alvast in uw agenda.  

Kruitbosch introduceert vernieuwd dealerevent ‘Thuis bij Kruitbosch’