KRUITBOSCH EXCLUSIEF DISTRIBUTEUR VAN THE PEOPLE'S PONCHO

27-02-2019

Lifestyle fashion: extreem waterproof met hoog ademend vermogen.

Kruitbosch is vanaf heden exclusief distributeur van het lifestylemerk The People’s Poncho in de Benelux. Hiermee breidt Kruitbosch het assortiment regenkleding verder uit.

The People’s Poncho is een fabrikant van poncho’s uit London, Verenigd Koninkrijk. Sinds 2016 vervaardigt The People’s Poncho hoogwaardige regenponcho’s. Het is de missie van The People’s Poncho om bij iedere buitenactiviteit betaalbare en praktische bescherming tegen de regen te bieden.

Een van de meest onderscheidende eigenschappen van The People’s Poncho is het gebruik van uniek Japans polyester met TPU coating waardoor de poncho extreem waterproof is (12.000 mm). Het heeft een hoog ademend vermogen door een drie laags ademend membraan en heeft een tailleband tegen opwaaien. De poncho is verkrijgbaar voor volwassen en kinderen. Om trouw te blijven aan de Chinese roots zijn er in het logo Chinese karakters gebruikt. Het eerste karakter symboliseert 4 regendruppels en de betekent regen. Het tweede karakter is gevormd als een paraplu en betekent bedekken. Kortom; bescherming tegen de regen! De poncho is gemaakt voor gebruik op de fiets, maar ook uitstekend te dragen tijdens festivals en bij het kamperen.

Tijdens de Bike Motion presenteert Kruitbosch The People’s Poncho voor volwassenen en kinderen. The People’s Poncho is op de stand van Kruitbosch te vinden. (standnummer: 10.D066) Bekijk alvast het product op https://www.thepeoplesponcho.co.uk/

KRUITBOSCH EXCLUSIEF DISTRIBUTEUR VAN THE PEOPLE'S PONCHO