Kruitbosch beloond met keurmerk World-class Workplace

08-02-2021

Met regelmaat voert Kruitbosch een medewerkersonderzoek uit. Het onderzoek geeft inzicht in hoe de medewerkers de organisatie waarderen op veel verschillende gebieden. Het biedt verbeterpunten, die op organisatieniveau en teamniveau opgepakt worden.

Goed werkgeverschap

De resultaten van het onderzoek zijn begin dit jaar gepresenteerd en geven veel inzichten waarmee de organisatie nog mooier gemaakt kan worden. De feedback van de Kruitbosch medewerkers is veelbelovend en hebben ertoe geleid dat Kruitbosch vanaf heden het label ‘World-class Workplace’ mag dragen, hét keurmerk voor goed werkgeverschap. Dit omdat Kruitbosch bovengemiddeld scoort in de brede profit-benchmark van Effectory.

Op de eNPS (employer Net Promotor Score) scoort Kruitbosch uitzonderlijk hoog. De eNPS toont de mate waarin medewerkers Kruitbosch aan anderen aanraden als werkgever. Kruitbosch scoort daarop 44,9. De gemiddelde benchmark ligt hierbij op 19,8.

Over het keurmerk

Het keurmerk ‘World-class Workplace’ is een initiatief van Effectory en is in Nederlands het grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Dit keurmerk is niet te koop; organisaties kunnen dit keurmerk alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Effectory doet onderzoek naar werknemersbetrokkenheid en begon vijftien jaar geleden met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap. Goed werkgeverschap verdient erkenning, vindt het bedrijf.