KRUITBOSCH AANWEZIG OP BIKE MOTION 2019

26-02-2019

Dit jaar vindt Bike Motion plaats op 1,2 en 3 maart en Kruitbosch is er ook dit jaar weer bij. Wat we laten zien, lees je hier!

Sportief assortiment
We laten op onze stand een uitgebreid assortiment zien van onze merken. Denk aan ergonomische zadels, fietskarren, pompen, en lifestyle tassen en accessoires. Maar ook aan sportbrillen, sportvoeding, fietsschoenen en innovatieve naven en wielen. Naast de diverse merken en het ruime assortiment, laten we graag de nieuwste producten aan u en de consumenten zien.

Nieuw merken
Maar liefst twee nieuwe merken zullen tijdens Bike motion aan u en de consument gepresenteerd worden. Praxis Works is een fabrikant van aandrijvingscomponenten uit Santa Cruz, Californië die er naar streeft om uitzonderlijk ontworpen aandrijvingscomponenten te produceren die geweldige prestaties en waarden bieden. The People’s Poncho is een Engelse producent van trendy poncho’s die betaalbare en praktische bescherming tegen de regen bieden bij iedere buitenactiviteit. Niet alleen is de poncho extreem waterproof, maar door het drie laags membraan ook erg ademend.

Bike Motion Award
“Fingers crossed” voor de Bike Motion Award - zowel Tubolito, Sigma Rox 12.0 als de People’s Poncho zijn genomineerd voor een Bike Motion Award! Heeft u al gestemd?

http://www.bikemotionawards.nl/stem/

Nieuwsgierig? Dan zien we u graag op onze stand! Dit jaar staan alle merken van Kruitbosch bij elkaar, dus heeft u in een oogopslag een geheel overzicht van het aanbod in merken. U vindt ons op stand 10.D066, u komt toch ook?

Kruitbosch op Bike Motion 2019

Kruitbosch Sport
"One passion, many roads", dat is ons motto. Als team delen we het enthousiasme voor sport. Sport heeft veel te maken met de Kruitbosch-spirit: we willen beter, hoger en sneller, en ‘passie’ is onze gemene deler. Die passie hopen we op onze klanten over te brengen. Of iemand nou traint voor een wedstrijd, fietst vanwege zijn conditie of gewoon fietst met familie en kinderen. Het willen: dát vinden we het belangrijkst.