Werken bij Kruitbosch in de logistiek? Gerrel Jan deelt zijn ervaringen

21-04-2022

Werken in de logistiek bij fietsengroothandel Kruitbosch… Wat houdt dat eigenlijk in? Fietsendealers door heel Nederland bestellen dagelijks allerlei verschillende fietsonderdelen en accessoires bij onze groothandel. Als je in de logistiek werkt, verzamel je al deze bestellingen in het magazijn en zorg je ervoor dat deze netjes ingepakt worden. Gerrel Jan (21 jaar) werkt al bijna vijf jaar als flexmedewerker in het magazijn van Kruitbosch. Hij combineert zijn bijbaan bij Kruitbosch samen met zijn opleiding en de voetbal. Wanneer Gerrel Jan aan het werk is, is hij te vinden in het magazijn waar alle grote fietsonderdelen liggen. Hier verzamelt hij artikelen, doet hij bonnen op verschillende karren en pakt hij verzamelde artikelen in. Maar hoe vindt hij het eigenlijk om bij Kruitbosch te werken? Gerrel Jan vertelt het zelf!

Hoe heb jij je baan bij Kruitbosch gevonden?

Ik ben via via bij Kruitbosch komen werken. Eén van mijn vrienden kwam via zijn vader terecht bij Kruitbosch. Hij ging daar vakantiewerk doen en dat beviel hem wel. Daardoor heb ik ook gesolliciteerd en werd ik in de zomer van 2017 aangenomen bij Kruitbosch.

Hoe ziet een gemiddelde werkavond eruit?

Ik werk vaak in de avonduren bij Kruitbosch. Aan het begin van de avond haal ik collega’s op die ook bij Kruitbosch werken. We hebben samen een groepsapp en als we dezelfde avond moeten werken, zorgen we ervoor dat we samen kunnen rijden. Om 18:00 uur klok ik in en beginnen we als team met de dagstart. De teamleider bespreekt dan de belangrijkste punten voor de avond en vertelt wat jij kan gaan doen. Daarna gaat iedereen aan het werk. Je begint met bestellingen inpakken of bestellingen verzamelen. Halverwege de avond wissel je met iemand van plek, zodat je wel variatie in je werk hebt.

Als de teamleider verwacht dat we tot later dan 21:30 uur werken, hebben we om 20:00 uur een kwartiertje pauze. De laatste tijd zijn we vaak om ongeveer 22:00 uur klaar en hebben we dus pauze. Aan het einde van de avond ruimt iedereen zijn werkplek op, klok je jezelf uit en ga je weer naar huis toe.

Wat vind je leuk aan je werk bij Kruitbosch?

Bij Kruitbosch krijg ik veel zelfstandigheid. Er is geen teamleider die continu toezicht houdt, maar met het hele team zorgen we er wel voor dat alle bestellingen op tijd de deur uit gaan. Ook vind ik de variatie in het werk fijn; ik werk op verschillende plekken in het magazijn en dat zorgt voor afwisseling.

De sfeer bij Kruitbosch is ook erg goed. Ik heb veel collega’s van mijn eigen leeftijd die allemaal een vergelijkbare bijbaan hebben. Ik heb ook altijd geprobeerd om mijn vrienden te motiveren om hier ook aan het werk te gaan. Ik vind het leuk dat ik met mijn vrienden kan samenwerken en lekker kan bijverdienen. Maar ook de vaste medewerkers van Kruitbosch zorgen voor een leuke sfeer en weten zich goed te mengen met de flexers. Kortom, bijna iedereen op de werkvloer en op kantoor kent elkaar persoonlijk en dat zorgt voor een goede sfeer.

Nog op zoek naar een bijbaan? 

Wil jij net zoals Gerrel Jan een bijbaan bij Kruitbosch? We zijn op zoek naar jou! Stuur Natascha een WhatsApp bericht (06-12554213) op solliciteer hier

 

Werken bij Kruitbosch in de logistiek? Gerrel Jan deelt zijn ervaringen