Cortina Mozzo genomineerd voor 'Fiets van het Jaar 2020'

05-02-2020

De Cortina Mozzo is een van de drie kanshebbers voor de titel Fiets van het Jaar 2020. Op 28 februari aanstaande wordt tijdens de fietsbeurs Bike MOTION bekend of de Cortina Mozzo Winnaar van het Jaar wordt. Afgelopen jaar won Cortina al de hoofdprijs met de Cortina Common, die tot 'Fiets van het Jaar 2019' werd bekroond.

De Cortina Mozzo is een supersnelle stadsfiets voor de echte fietsliefhebber. De fiets is afgewerkt met hoogwaardige onderdelen zoals een Gates beltdrive en Shimano hydraulische schijfremmen. De fiets is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en in een dames- en herenmodel.

Jury

De fietsen worden door een deskundige, onafhankelijke jury beoordeeld én in de praktijk getest. Uitgangspunt bij de jurering is het gebruiksdoel van de fiets, ofwel de mate van geschiktheid van de fiets voor de gebruikersdoelgroep. Om tot een goed eindoordeel te komen let de jury op: constructie en afwerking, uitrusting in standaarduitvoering, vormgeving en styling, oorspronkelijkheid en innovatie, veiligheid, rijgedrag/comfort, gebruikte materialen, prijs/kwaliteitverhouding en de x-factor van de fiets.

We wachten in spanning af tot 28 februari. Duimt u met ons mee?