Cortina en MNM lanceren fietsbelwedstrijd

21-05-2021

De Vlaamse radiozender MNM zet tijdens de week van 24 mei elektrisch fietsen in de spotlight. Tijdens het middagprogramma Boost gaat dj Anne Reymen de hele week op onderzoek en op dinsdag 25 mei testen de dj’s Kawtar en Wanne een Cortina e-bike tijdens de Grote Peter Van De Veire Ochtendshow. Samen met Cortina geeft de creatieve en energieke hitzender op een originele manier drie Cortina e-bikes weg aan de luisteraars.

MNM op onderzoek

Het middagprogramma Boost, gepresenteerd door Ann Reymen, draait rond gezondheid, sport en well-being. Het ideale platform om e-bikes onder de loep te nemen. Dj Ann Reymen onderzoekt de do’s en dont’s van elektrisch fietsen, wat is de impact op je gezondheid en ze gaat ook in gesprek met luisteraars die hun ervaringen willen delen. Tijdens de Grote Peter Van De Veire Ochtendshow fietsen dj’s Wanne en Kawtar van hun woonplaats naar het werk met hun Cortina e-bike. We volgen hun reis op de fiets  ‘live’ tijdens het populaire ochtendprogramma.

Herken de fietsbelsong

Een Cortina e-bike winnen kan je zowel on air als online door het raden van de ‘fietsbelsong’! Tijdens de Grote Peter Van De Veire Ochtendshow wordt de fietsbelsong telkens beetje langer en moeten de luisteraars zo snel mogelijk het juiste nummer herkennen. Op MNM.be kunnen ze een tweede opgave vinden waar ook 2 gelukkige winnaars een nieuwe Cortina e-bike t.w.v. € 2.500 kunnen uitkiezen.