CORTINA COMMON WINT EUROBIKE AWARD 2018

10-07-2018

Friedrichshafen/Zwolle – Het unieke concept van de Cortina Common heeft afgelopen weekend op de EUROBIKE in Friedrichshafen een award in de wacht gesleept. De jury was gecharmeerd van de lichtgewicht commuterbike met het Atran Velo-systeem (AVS) en prees vooral de goede prijs-kwaliteitverhouding van de Cortina Common, het fraaie frame en het bijzondere AVS-systeem.

De EUROBIKE Awards geven elk jaar een mooi overzicht van de meest spannende, nieuwe producten die er momenteel in de fietsbranche verkrijgbaar zijn. Dit jaar waren er maar liefst 366 producten ingestuurd voor de wedstrijd. Het ingezonden en beoordeelde model van de Cortina Common was een uitvoering met 7 versnellingen in de kleur Green Lily, inclusief twee AVS-accessoires.

Accessoires om op- en af te klikken

De Cortina Common is speciaal gemaakt voor fietsers die graag licht en sportief willen fietsen. En fietsers die een statement met hun rijwiel durven te maken. Want de Common valt zeker op door het bijzondere frame en de uitgesproken kleuren. En als je voor een Cortina Common kiest, dan kies je ook mooie accessoires. Want beide dragers (zowel voor als achter) hebben het geïntegreerde Atran Velo System (AVS), waarmee je heel eenvoudig een mand of tas op je fiets kunt klikken en er ook weer af kunt halen. Ga je een klein boodschapje doen, klik de mand los en vul hem in de winkel. Daarna klik je hem eenvoudig weer op je drager.

CORTINA COMMON WINT EUROBIKE AWARD 2018