Chris Kruitbosch genomineerd voor ‘Ondernemer van het jaar’ Regio Zwolle

19-11-2020

Ieder jaar wordt in Zwolle de Ondernemersprijs uitgereikt, bestaande uit een prijs voor Starter en Ondernemer van het jaar Regio Zwolle. Dit jaar is Chris Kruitbosch één van de drie genomineerde ondernemers in de categorie Ondernemer van het jaar. 

Shortlist
De verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door MKB-Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW, in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Dit jaar droegen gemeenten en ondernemersverenigingen uit de regio Zwolle ruim honderd potentiële kandidaten voor. De vakjury selecteerde vervolgens wie op de shortlist kwamen.

In de categorie ‘Ondernemer van het Jaar’ zijn Chris Kruitbosch (Kruitbosch), Hans Paul Visscher (Wecovi) en Jellard Koers (Suplacon) genomineerd. De genomineerden van de categorie ‘Starter van het Jaar Regio Zwolle 2020’ zijn Marijn Bulthuis (Distri Lab/Haarspullen), Ton Bos (WeCobot) en Boy Rolloos (Forest Living).

Pitch
De winnaars worden 10 december gekroond. De uitslag wordt voor tweederde gebaseerd op op basis van de beoordeling van de vakjury, en voor eenderde op basis van publieksstemmen. Ze worden beoordeeld op onderdelen als financiën, personeelsbeleid, groei, innovatie en binding met de regio Zwolle.

 

Zie ook op www.destentor.nl.

 

Chris Kruitbosch genomineerd voor ‘Ondernemer van het jaar’ Regio Zwolle