Alpina-fietsen voor winnaars Zwolse wedstrijd

23-11-2017

Op woensdag 22 november mocht Chantal Groot Kormelink, Marketingmanager, samen met de Zwolse wethouder Michiel van Willigen drie kids uit Zwolle blij maken met een Alpina-fiets. Anne Lynn, Nienke en Esmee waren de winnaars van de kleurwedstrijd en fietsquiz naar aanleiding van de campagne ‘Check je route en fiets veilig naar school!’. De wethouder reikte de prijs uit in Park de Stadshoeve in Stadshagen.

De campagne ‘Check je route en fiets veilig naar school!’ vond van 25 september tot 10 november plaats in verband met de herstructurering van de Oude Wetering. Met de campagne werd aandacht gevraagd voor een veilige fietsroute naar school. Alle scholen aan de Oude Wetering konden aan de wedstrijd meedoen.

De basisscholen de Paperclip, Het Festival en Het Saffier hebben actief deelgenomen. Voor de kinderen van de onderbouw was er een kleurwedstrijd en kinderen van de bovenbouw konden meedoen aan een fietsquiz. Naast de drie hoofdprijzen kregen alle deelnemers aan de actie een setje fietsverlichting van Scholten Tweewielers uit Zwolle.