Kruitbosch aanwezig op Bike Motion 2018

27-02-2018

Kruitbosch groeit binnen het sportieve segment. Dit jaar presenteren we op de Bike Motion van alle sportmerken de noviteiten en introduceren we een aantal nieuwe sportmerken.

Kom langs op stand D064  in hal  10  om bijgepraat te worden over de noviteiten, maar uiteraard ook over alle andere producten uit het assortiment van Kruitbosch.

Introductie van nieuwe merken

Vanaf heden is Kruitbosch exclusief leverancier van de merken Novatec (Wielen en naven), FLR  (Fietsschoenen) en Ledlenser (verlichting). Daarnaast verstevigt Kruitbosch de samenwerking met Abus in het segment helmen en met Wowow in het segment reflecterende kleding en accessoires.

             

FLR is een nieuw merk in de markt van fietsschoenen. Elke schoen is ontworpen in nauwe samenwerking met professionele wielrenners over de hele wereld. Hun gecombineerde expertise heeft invloed gehad op het ontwerp en de ontwikkeling van technologieën en materialen, voor superieur comfort en maximale prestaties om elke rit de grenzen te verleggen.

Steeds meer dealers ontwikkelen eigen wielsets of hebben een wielenbouwer in dienst. Veel gebruikt hierbij zijn de naven van Novatec. Een Taiwanees merk met een sterke prijs kwaliteit verhouding.  Lichtgewicht, betrouwbare en innovatieve naven en wielen. Topsporters die aan verschillende disciplines deelnemen, rekenen al jaren op Novatec-wielen.

Nieuwe technologieën van Novatec:

  • Parabolische Rim-technologie - voor optimale verdeling van de krachten over de hele velg. 
  • Jetfly HD - wielset voor wielrennen met een gewicht tot 140 kg en een gewicht van slechts 1515 g.  
  • 4-in-1-naafsysteem - maximale flexibiliteit voor bijna alle vorken en liggende achtervorken. 
  • Novatec voldoet aan alle eisen van moderne wielsettechnologie! 

Noviteiten 2018 van de huidige merken

Brooks England presenteert Discovery Cycle Bags en nieuwe Cambium All Weather op Bike Motion. Ook dit jaar is Brooks England weer te vinden op de Bike Motion. Bezoekers zullen vooral verrast worden door de nieuwe Brooks Discovery Cycle Bags. Deze nieuwe tassenlijn combineert het allerbeste van moderne technologie met de tijdloze esthetiek van Brooks England.

Met speciale details als reflecterende delen, een rekbaar helm compartiment en gewatteerde laptop zakken, zijn deze tassen een must-have voor iedere urban fietser! De collectie bestaat uit twee rugtassen (Sparkhill en Pitfield), de New Street laptoptas en Strand schoudertas. Elk model is met waterdicht, gecoat materiaal en waterdichte ritsen ontworpen voor slim gebruik in een stedelijke omgeving. Ook zal de Brooks Cambium All Weather-serie in Utrecht gepresenteerd worden. Deze nieuwe Brooks Cambium zadels hebben een gevulkaniseerde rubber- en waterdichte nylon top. Door de natuurlijke flexibiliteit, zorgt dit naast extra comfort, ook voor maximale duurzaamheid. De herkenbare, moderne Brooks vormgeving resulteert in een perfecte combinatie van comfort en stijl op de fiets.

Topeak komt met de opvolger van de meest verkochte vloerpomp. Een innovatief kwaliteitsmerk met een zeer uiteenlopende range aan sportieve accessoires, variërend van tools, pompen, tassen, dragers en verlichting.  Topeak introduceert de opvolger van het meest succesvolle model van de Joe Blow series:  Joe Blow Sport III

Ergon heeft grote ambitie op zadel gebied. Bekend van de zadels en grips introduceert dit jaar een complete MTB/Race zadellijn voor vrouwen en een revolutionair nieuw zadel ontwerp de ST CORE specifiek voor toerfietsen en E-bikes.

Tifosi verrast met een sprankelend desig. Tifosi maakt sport-specifieke en technisch hoogstaande brillen betaalbaar! Nieuw in 2018 is de Davos. Het antwoord op de ‘Shield’ brillen van andere bekende merken.

Kom langs op een van de onderstaande dagen!

Vrijdag 2 maart: 10.00 uur – 21.00 uur

Zaterdag 3 maart: 10.00 uur – 17.00 uur

Zondag 4 maart: 10.00 uur – 17.00 uur