Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de logistiek? En wil je graag werken in een gezellig, sportief bedrijf? Dan pas jij bij ons! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele orderpickers.

Wat doet een magazijnmedewerker?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verzenden van orders door middel van voicepicking. Je werkt 2 á 3 avonden per week, waarbij de diensten beginnen tussen 16:00 – 18:00 uur tot maximaal 23.00 uur. Na een korte inwerkperiode ben jij in staat onze klanten de service te bieden waar zij blij van worden! Wat je in ons magazijn ‘pickt’? Fietsonderdelen- en accessoires; denk aan fietsbellen, tassen of wielen. Het team waarin je komt te werken is leuk en divers met collega’s van verschillende leeftijden. 

Arbeidsvoorwaarden

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Je bent vrij in het weekend!;
  • Je geeft zelf je beschikbaarheid door via een app;
  • Flexibele werktijden;
  • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding, zeker wanneer je op de fiets komt!
  • Darten, tafelvoetbal, fiets- en mountainbiketochten, een voetbaltoernooi, hardlopen, een zomerbarbecue, een kerstborrel… Wij houden van gezelligheid én sportiviteit!

Over Kruitbosch

Kruitbosch is eigenaar van de sterke merken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires. Wij zijn een betrokken familiebedrijf en vinden een plezierige werksfeer en persoonlijke benadering heel belangrijk. Wij staan altijd open voor jouw mening en ideeën!

Interesse?

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier of mail je motivatie en CV naar personeelszaken@kruitbosch.nl.