In verband met een zwangerschapsvervanging zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een

GRAFISCH VORMGEVER

CORTINA/ALPINA/KRUITBOSCH – ’januari - mei 2019’ – 32-40 uren  

Functieomschrijving

Als grafisch vormgever bij Kruitbosch ga je aan de slag met diverse visuele uitingen van het bedrijf en met name van het fietsmerk Cortina. Je werkt nauw samen met een ervaren collega die jou wegwijs maakt en begeleidt in je werkzaamheden.

Een van jouw taken in deze uitvoerende functie, is het verzorgen van de maandmailing. De bijbehorende briefing met content wordt aangeleverd. Op basis daarvan maak jij in InDesign de indeling, plaats je de artikelen van hetzelfde merk bij elkaar, voeg je beeldmateriaal toe en lever je uiteindelijk een professioneel geheel af. Verder ga je bezig met het opmaken van advertenties, infographics, POS materialen voor fietsacties en banners voor winkelinrichtingen. Je geeft handleidingen opnieuw vorm, zodat de lay-out aansluit bij de huisstijl van Cortina. En je gaat samen met je collega aan de slag voor de beursinrichting van de grootste fietsbeurs in de Benelux; Velofollies.   

Je werkt veel met bestaande formats, die je aanpast, bewerkt en opmaakt. Daarbij heb jij inzicht in wat wel en niet passend is en maak je de juiste keuzes voor het gebruik van de beelden qua kwaliteit, grootte en kleur. Het is van belang dat je planmatig werkt en alle ontwerpen op tijd oplevert. Je stemt hierover veel af met je collega grafisch vormgever en met de marketingmanager.

Deze tijdelijke rol (i.v.m. zwangerschapsverlof) is in te vullen van januari tot mei, waarbij er geen perspectief is op verlenging. Een ZZP/freelance constructie is niet bespreekbaar.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op grafisch gebied. Je hebt ervaring in het werken met dtp-programma’s zoals InDesign, Illustrator en Photoshop.

Persoonskenmerken

Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en vanuit verantwoordelijkheidsgevoel. Je communiceert op prettige wijze met collega’s en bent samenwerkingsgericht. Uiteraard heb je gevoel voor vormgeving en kun je je werk aanpassen aan een al bestaande huisstijl. Je hebt logisch inzicht, maakt je nieuwe informatie snel eigen en trekt uit informatiebronnen de juiste conclusies. Je werkt projectmatig, stelt de juiste prioriteiten en hebt geen moeite met deadlines waardoor je jouw werk ook daadwerkelijk volgens planning aflevert.

Interesse

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier. Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingobert Veen.