Sales and operations Planning

Alle fietsen, sparepartsonderdelen en accessoires die Kruitbosch in haar assortiment heeft, worden ingekocht bij leveranciers. Dat doet het Sales & Operations Planning-team. Ze zorgen ervoor dat alle fietsen en producten optimaal beschikbaar zijn. De Supply Planners zorgen voor een efficiënt voorraadbeheer en ondersteunen de Product en Category Managers bij het actueel houden van het assortiment. Levertijden voor de klanten worden door hen actueel gehouden.

De manager van het S&OP-team is de leidinggevende van de afdeling en is verantwoordelijk voor de goederenstroom van leverancier tot ontvangst. Hij of zij is de spil tussen het S&OP-team en andere afdelingen van Kruitbosch. Ook heeft de manager contact met de fietsenleveranciers.

De S&O afdeling is verantwoordelijk voor voldoende én tijdige beschikbaarheid van de prachtige Alpina en Cortina fietsen. We zorgen er tevens voor dat de dealer in ons onderdelen- en accessoires magazijn niet misgrijpt. Een hele dynamische en internationale afdeling waar ik met veel plezier werk.

Karin Otten, Sales & Operations Planner
Sales and operations Planning

Sales and operations Planning vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures binnen de S&OP afdeling. Schrijf je in voor de vacature-alert of bekijk alle vacatures.

Vacature Alert

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Vul dan het formulier in en je ontvangt een e-mail zodra er een passende vacature open staat.

Vacature Alert