Sales

Binnen Kruitbosch hebben we drie pijlers: Lifestyle, Sport en Parts & Retail. Bij iedere pijler hoort een eigen salesteam dat verantwoordelijk is voor de verkoopresultaten en het opbouwen en behouden van een sterk partnernetwerk. De medewerkers zorgen er dus voor dat het assortiment in hun segment wordt gepromoot en verkocht. Ook bouwen ze een netwerk op met dealers en leveranciers, halen ze nieuwe klanten binnen en houden ze trends en ontwikkelingen in de gaten.

Binnen het team zijn er verschillende functies. De manager geeft leiding aan de medewerkers en is verantwoordelijk voor de (verkoop)resultaten. Hij of zij houdt contact met klanten en samenwerkingspartijen. Ook houdt hij veranderingen in de markt in de gaten en als het moet past hij de koers van het team aan. De accountmanagers zoeken nieuwe klanten en verkopen producten en diensten aan hen. Overige functies zijn bijvoorbeeld ‘manager lifestyle producten’, projectmanagers, salespromotors en de ‘sales support specialist’.

Arjan ten Klooster

Als accountmanager ervaar ik bij Kruitbosch veel diversiteit in mijn werkzaamheden en heb ik veel vrijheid. Het allerleukste vind ik dat ik klanten blij kan maken. Samen met hen kan ik werken naar een mooi resultaat.

Arjan ten Klooster, Accountmanager
Arjan ten Klooster
Sales
Vacature Alert

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Vul dan het formulier in en je ontvangt een e-mail zodra er een passende vacature open staat.

Vacature Alert