HR/P&O (meewerk)stage

40 uur
HBO
Zwolle

HBO – Meewerkstage september - zelfstandig

Kruitbosch; een betrokken en resultaatgericht familiebedrijf uit Zwolle. Wij maken allerlei soorten fietsen: van kinderfietsen voor alle leeftijden, gave fietsen voor de forens tot praktische family e-bikes. Daarnaast hebben we als leverancier een zeer groot aanbod van fiets gerelateerde onderdelen en accessoires. Zo maken wij van iets alledaags als een fiets, een bijzonder concept wat perfect aansluit bij de doelgroep! Alpina voor de kinderen en Cortina voor de jongeren, jongvolwassenen en eigentijdse volwassenen.

Wij zijn Kruitbosch en daar zijn we trots op!

WAAROM JIJ EEN (KRUIT)BOSS WORDT

Jij bent op zoek naar een uitdagende stageplaats waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Het P&O-team van Kruitbosch zorgt voor de administratieve P&O-processen rondom het dienstverband van medewerkers, zoals arbeidsovereenkomsten, salarisbetaling, verlofadministratie, et cetera.

Daarnaast houdt het team zich bezig met het stimuleren van de groei naar een wendbare organisatie. P&O bouwt met verschillende initiatieven mee aan een organisatie waarin medewerkers worden uitgedaagd op het gebied van innovatie, daadkracht en persoonlijk leiderschap. Dit met als doel samen, met passie en betrokkenheid, het fietsen bijzonder te blijven maken voor onze huidige en toekomstige klanten. Kruitbosch investeert met haar eigen ’School of Kruitbosch‘ in talent- en leiderschapsontwikkeling en werkt samen met professionele partijen op het gebied van onder andere werving, selectie en vitaliteit. Het P&O-team van Kruitbosch streeft er naar op alle lagen van de besluitvorming betrokken, betrouwbaar en dynamisch in de organisatie te staan.

De komende maanden gaan wij bezig met diverse thema’s waarin jij als stagiaire mee kunt denken en een mooie rol kunt oppakken in de implementatie. Denk hierbij aan Employer Branding, het verder uitwerken van onze arbeidsvoorwaarden en het (mede) coördineren van het recruitment proces. Maar ook het meedenken en helpen bij het verder uitbouwen van de ‘School of Kruitbosch’. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om jouw stageopdracht vorm te geven.

DIT MAAKT KRUITBOSCH LEUK!

In totaal werken we met zo’n 200 mensen aan het meest hippe lifestyle-fietsenmerk van Nederland. Het is een divers team bestaande uit mannen en vrouwen van diverse leeftijden. In ons prachtige pand aan de A28 hebben we flexibele werkplekken; geen vaste bureaus en geen eilandjes. Bij ons ervaar je echt het samen-gevoel, ook als je vanuit huis werkt.

Daarnaast bieden wij:

  • Veel zelfstandigheid en flexibiliteit;
  • Een uitdagende stage waarbij geen dag hetzelfde is;
  • Ontwikkelmogelijkheden;
  • Maar ook: waardering, gezelligheid, ruimte voor initiatief en hele leuke collega’s!

PAST DIT BIJ JOU?

Twijfel dan niet en solliciteer bij ons! Benoem in je motivatie tenminste één goede reden waarom wij jou moeten uitnodigen. Stuur dit, aangevuld met je CV, naar werkenbij@kruitbosch.nl t.a.v. P&O, of vul onderstaand formulier in. 

Sollicitatieproces

Solliciteren