P&O

Het P&O team van Kruitbosch zorgt voor de administratieve P&O processen rondom het dienstverband van medewerkers, zoals arbeidsovereenkomsten, salarisbetaling, verlofadministratie, et cetera. Daarnaast houdt het team zich volop bezig met het stimuleren van de groei naar een wendbare organisatie. P&O bouwt met verschillende initiatieven mee aan een organisatie waarin medewerkers worden uitgedaagd op het gebied van innovatie, daadkracht en persoonlijk leiderschap. Dit met als doel samen, met passie en betrokkenheid, het fietsen bijzonder te blijven maken voor onze huidige en toekomstige klanten. Kruitbosch investeert met haar eigen “School of Kruitbosch” veel in talent- en leiderschapsontwikkeling en werkt samen met professionele partijen op het gebied van onder andere werving, selectie en vitaliteit. Het P&O-team van Kruitbosch streeft er naar op alle lagen van de besluitvorming betrokken, betrouwbaar en dynamisch in de organisatie te staan.

Als P&O-afdeling hebben we veel contact met alle afdelingen en diverse collega’s; we staan midden in de organisatie. Geen enkel gesprek is hetzelfde, daar haal ik veel energie uit.

Gerrita Haanstra, Adviseur P&O
P&O

P&O vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures bij P&O. Schrijf je in voor de vacature-alert of bekijk alle vacatures.

Vacature Alert

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Vul dan het formulier in en je ontvangt een e-mail zodra er een passende vacature open staat.

Vacature Alert