Master Data Management

Bij een groot bedrijf als Kruitbosch komen ontzettend veel data kijken. Denk aan vaste gegevens zoals producten, productkenmerken, klanten, dealerschappen, kortingafspraken en aanbiedingen, maar ook de afbeeldingen van het product. De medewerkers van de afdeling MDM leggen de data volledig en tijdig vast in een goed beveiligd systeem: het interne ERP-systeem (AX). Vanuit dit systeem wordt onder andere de dealerportal aangestuurd, waarop dealers producten en accessoires kunnen bestellen. Ook stuurt het systeem de Cortina-website aan. Het is hierbij belangrijk dat de gegevens volledig en betrouwbaar zijn. Tot slot signaleren de medewerkers van MDM incomplete data en zorgen ze ervoor dat deze consistent blijven.

Als afdeling zijn wij zeer intensief betrokken bij het optimaliseren van de content en de afbeeldingen op de website van Cortina en Alpina en bij de Kruitbosch Portal, het bestelsysteem voor onze dealers. Daarbij is het van groot belang dat de content en de afbeeldingen op orde zijn. Daarnaast helpen we mee aan het vereenvoudigen van de processen. Erg leuk om te doen!

Sonja van den Elzen, Medewerker Masterdata Management
Master Data Management

Master Data Management vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures binnen de MDM afdeling. Schrijf je in voor de vacature-alert of bekijk alle vacatures.

Vacature Alert

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Vul dan het formulier in en je ontvangt een e-mail zodra er een passende vacature open staat.

Vacature Alert