Stage Marketing & Communicatie of Productmanagement

40 uren
HBO 2e/3e jaar
Zwolle

Kruitbosch/Cortina – Stage Marketing & Communicatie of Productmanagement - HBO 2e/3e jaar

Functieomschrijving

Cortina fietsen is onderdeel van Kruitbosch, een partner voor de tweewielerspecialist in Nederland, België en Duitsland. We zijn gevestigd in Zwolle. Met 60 jaar ervaring in de fietsbranche is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde voor alles op fietsgebied. Kruitbosch is eigenaar van de sterk groeiende fietsmerken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires. Verder adviseert Kruitbosch de tweewielerspecialist op het gebied van communicatie- en promotiemiddelen en bij de inrichting van de winkel. Kruitbosch heeft 160 enthousiaste medewerkers, is een familiebedrijf, sterk groeiend en de bedrijfscultuur is het beste te omschrijven als betrokken, betrouwbaar en dynamisch.

Tijdens je stage bij Kruitbosch krijg je de kans om je direct in de praktijk bezig te houden met Marketing & Communicatie of Product Management gerelateerde werkzaamheden. Jouw collega’s hebben diepgaande en uitgebreide kennis en vaardigheden van verschillende aspecten op het gebied van marketing & communicatie en product management waarin ze jou zullen opleiden. Het team waar je deel van uitmaakt, bestaat uit zo’n 10 mensen. Een greep uit de werkzaamheden: het bedenken en realiseren van reclamecampagnes in samenwerking met onze reclamebureaus, het organiseren van evenementen, het uitvoeren van marktonderzoek, social media op een slimme manier leren inzetten, het up to date houden van de websites, het maken van mailings of nieuwsbrieven, het ontwikkelen van een nieuwe fiets of accessoire, het specificeren van nieuwe producten, het controleren van samples en maken van productcalculaties.

Functie-eisen
Je volgt nu als tweede of derdejaars student de studie Commerciële Economie, Small Business en Retail management en Industrieel Product Ontwerp op HBO niveau. Je hebt een sterke affiniteit met marketing & communicatie of productontwikkeling.

Persoonskenmerken
Je bent een communicatief sterk persoon met goede marketing of productontwikkeling skills. Je wordt enthousiast van het idee veel nieuwe dingen te leren en deze direct in de praktijk toe te kunnen passen. Je hebt een open houding en flexibele instelling. Je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe mogelijkheden en vervolgens zelf aan de slag te gaan met de ontwikkeling hiervan. Samenwerken met collega’s vind je belangrijk, maar tegelijkertijd kun je ook goed zelfstandig werken. Je wordt niet bang van een strakke deadline en bent dus ook altijd gefocust om die te halen.

Interesse
Mocht je direct enthousiast geworden zijn en denken helemaal in deze functie en bij Kruitbosch te passen, laat dat ons dan zo snel mogelijk weten door contact op te nemen met P&O. We ontvangen graag je motivatiebrief en CV en je voorkeur voor Marketing & Communicatie of Productmanagement. E-mail: personeelszaken@kruitbosch.nl

Solliciteren

Het combineren van creativiteit met de juiste data om zo de klant het beste te ondersteunen: dat vind ik nou echt leuk. Bij Kruitbosch mag ik deze interesses inzetten als B2b Marketeer fietsonderdelen en –accessoires. Van geautomatiseerde e-mailmarketing tot het creëren van een fysieke folder, als marketeer bij Kruitbosch heb je een dynamische baan.

Caroline de Mots, Marketeer – Parts & Retail