Senior Dealer Marketeer

32-40 uur
HBO | WO
Zwolle

Een fiets is een fiets, ja dat klopt! Iedere fiets heeft twee wielen, een frame, een zadel en een stuur. Maar niet iedere fiets is een Cortina. Een Cortina wil je voelen, wil je beleven, die wil je hebben! En dit is nu nét wat jij op de dealers overbrengt. Zij moeten diezelfde beleving hebben; een winkel is niet compleet zonder de Cortina fiets. Soms zijn het grote wijzigingen in het assortiment, dan weer nuances die nét dat verschil maken. Als senior dealer marketeer weet jij de juiste snaar te raken en blijf je consistent in je uitingen. Als een spin in het web schakel je gemakkelijk van intern naar extern, maar ook van beneden naar boven en vice versa. Die dynamiek, dat is waar jij goed bij gedijt. En het achterliggende doel? Die verlies jij niet uit het oog.

Wie zoeken wij?
Om de dealers te helpen de merken Alpina en Cortina zo goed mogelijk in de markt te zetten, zijn we op zoek naar een senior dealer marketeer; een ondernemende creatieveling die de taal van de dealers spreekt en weet waar de dealer behoefte aan heeft op het gebied van marketing. Maar ook iemand die de commerciële drive van Kruitbosch niet uit het oog verliest. Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat, makkelijke schakelt met verschillende stakeholders en uitstekend hoofd- van bijzaken kan onderscheiden. B2B marketing kent voor jou geen geheimen.

Als marketeer:
• Bouw je verder aan de lifestyle merken Alpina en Cortina.
• Ben je verantwoordelijk voor alle uitingen, online en in gedrukte media.
• Schakel je actief met sales, brand marketeer lifestyle, product management, klantenservice en de dealer marketeer accessoires en onderdelen.
• Heb je oog voor detail en zicht op het grotere geheel. Kwaliteit staat bij jou altijd op nummer één!
• Ben je betrokken bij de uitrol van het retailconcept.
• Zit je in een positie waarin veel mensen iets van je willen.

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een dealer marketeer die qua karakter, motivatie en marketingvisie perfect bij ons past. Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:
• Een ervaren marketeer met een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting marketing. Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in een B2B-omgeving en/of de retail. Jij bent toe aan jouw tweede of derde stap in je carrière.
• Iemand die heeft gewerkt in een sales- en marketingteam. Het schakelen met sales is jou niet vreemd.
• Een ondernemend persoon die actief zoekt naar nieuwe mogelijkheden in de markt en kansen benut.
• Een teamspeler. Iemand die kennis en informatie deelt en inspanningen verricht ten bate van het team. Je stelt het team voorop.
• Een goed georganiseerd persoon. Je ordent informatie en middelen op een effectieve manier en geeft prioriteit aan taken op basis van belangrijkheid of urgentie en niet op basis van wie het hardst roept.
• Iemand met ervaring met het werken met e-mailmarketing software en CMS-systemen. Ervaring met marketing automation is een pre.

Herken jij jezelf in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe dealer marketeer kunnen zijn.

Met wie en voor wie werk je?
In totaal werken we met zo’n 200 mensen aan het meest hippe lifestyle fietsenmerk van Nederland. Alle fietsenretailers willen onze merken in hun assortiment. En dat is niet zo gek, toch? Ons team aan marketeers en designers werkt verspreid door de hele organisatie. Ieder met z’n eigen expertise en focusgebied. Uiteraard komen jullie als marketingexperts regelmatig bij elkaar om ideeën uit te wisselen, successen te delen en om te sparren. In ons prachtige pand aan de A28 hebben we flexibele werkplekken. Geen vaste bureaus dus en geen eilandjes. Bij ons ervaar je echt het samen-gevoel, ook als je vanuit huis werkt.

Ben jij enthousiast geworden en ben je nieuwsgierig naar wat we jou allemaal te bieden hebben? Lees hieronder dan snel verder over deze unieke functie.

Wat doe je zoal tijdens een werkdag?
• Je bent in de weer met collega’s van sales. Zij komen bijvoorbeeld met signalen vanuit de markt waarop jij ze voorziet van een presentatie waarmee zij op pad kunnen. Een mooie interactie!
• Je voorziet de dealers onder andere van nieuwsbrieven en overzichten van mutaties in het assortiment.
• Je houdt een oogje in het zeil wanneer externen ons merk voeren in uitingen. Consistentie is hierin key.
• Je overlegt met de andere dealer marketeer over de planning van de komende maand en hoe jullie de samenwerking kunnen opzoeken.
• Je denkt na over hoe je onze bestelportal in kunt zetten als marketingmiddel en denkt mee in de verdere ontwikkeling hiervan.

Dit krijg je van ons
• Als dealer marketeer heb je alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen. We investeren in je ontwikkeling en bieden alle ruimte voor het bezoeken van congressen en het volgen van trainingen.
• Je werkt voor hét hippe lifestyle fietsenmerk van Nederland dat al menig award in de wacht heeft gesleept.
• Een marktconform salaris. Jouw kennis en expertise zijn bepalend voor de inschaling van jouw salaris.
• Een premievrije pensioenregeling.
• Een baan voor 40 uur per week, maar 32 uur is ook bespreekbaar.
• Een werkplek met gezellige en inspirerende collega’s. En gezellige vrijdagmiddagborrels.

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij hét familiebedrijf dat de fiets emotie geeft? Heb jij de kennis, vaardigheden en drive die we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer als dealer marketeer. Dit kan via de link, dus het is snel voor elkaar.

Tijdens de sollicitatieprocedure wordt gebruik gemaakt van een Persoonlijkheidsvragenlijst van PAPI. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Natascha Zoer (consultant Effectus-HR) op telefoonnummer 06-12554213.

Het combineren van creativiteit met de juiste data om zo de klant het beste te ondersteunen: dat vind ik nou echt leuk. Bij Kruitbosch mag ik deze interesses inzetten als B2b Marketeer fietsonderdelen en –accessoires. Van geautomatiseerde e-mailmarketing tot het creëren van een fysieke folder, als marketeer bij Kruitbosch heb je een dynamische baan.

Caroline de Mots, Marketeer – Parts & Retail