Marketeer voor Cortina en Alpina fietsen in België

40 uur
Bachelor
België

Fietsen is pas bijzonder met een Cortina of Alpina! Als geen ander weet jij de Belgische consument hier enthousiast voor te krijgen. Jij zet je graag in voor een familiebedrijf die zich kenmerkt door een platte structuur en constante innovatie om onze mooie fietsmerken Cortina en Alpina te laten groeien!

WIE ZOEKEN WIJ?

Voor ons Belgische team dat momenteel uit 7 personen bestaat, zoeken we een Marketeer om de merken Alpina en Cortina zo goed mogelijk in de markt te zetten. Jij weet als geen ander hoe je een marketingbeleid opstelt en uitvoert. Jij staat stevig in je schoenen, werkt graag zelfstandig en bent door opgedane ervaring in staat om hoofd en bijzaken van elkaar te scheiden. Je vindt het een uitdaging om met diverse stakeholders te schakelen. Tot slot zit zowel B2C als B2B marketing in je bloed.

WAT GA JE DOEN?

Op dit moment benaderen wij de Belgische markt vanuit Nederland. Met deze nieuwe functie willen wij de Belgische markt (met in eerste instantie focus op het Vlaamse deel) nog meer op maat gaan bedienen met een passend marketingbeleid gericht op zowel B2C als B2B. Wanneer dit beleid is goedgekeurd schrijf jij een marketing- en communicatieplan voor België waarbij jij uiteraard ook de reeds aanwezige kennis van de Nederlandse marketeers benut. Naast het opstellen en uitvoeren van bovenstaande plannen doe jij ook een uitgebreid onderzoek naar het consumentengedrag in België en deel jij ook overige relevante marktinformatie met je Belgische collega’s.

Dagelijks coördineer jij alle (marketing gerelateerde) communicatiemiddelen voor België. Daarnaast bedenk jij, in samenwerking met sales, creatieve dealeracties en verzorg jij alle uitingen op de relevante social mediakanalen. Tijdens en na het inzetten van de verschillende acties analyseer jij zelfstandig of de vooraf vastgestelde doelstellingen behaald worden. Indien noodzakelijk stuur jij hierin bij. Daarnaast houd jij jezelf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van marketing en doet voorstellen om hierop in te spelen.

Jij bouwt op en onderhoudt relaties met externe partijen, zoals media, bureaus en influencers en zoekt samenwerkingen op die bijdragen aan het behalen van de vastgestelde marketingdoelstellingen.

DIT MAAKT KRUITBOSCH LEUK!

Eén van de kernwaarden van Kruitbosch is betrokken. Bij ons ervaar je echt het samen-gevoel, ook als je niet op het kantoor in Zwolle werkt. In totaal werken we met zo’n 200 mensen aan het meest hippe lifestyle fietsenmerk van Nederland. Alle fietsenretailers willen onze merken in hun assortiment. En dat is niet zo gek, toch?

We zien graag dat jij je inzet om de klanten blij te maken, maar we zien net zo graag dat jíj met een lach op je gezicht naar het werk komt. Wij doen dat door veel te investeren in jou als collega, door het bieden van de mogelijkheid mee te doen aan een persoonlijk ontwikkelingsproject. Tevens hebben wij een actieve PV die jou met regelmaat van een leuk presentje voorziet.

PAST DIT BIJ JOU? EN HEB JE VERDER...

  • Bachelor werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar commerciële werkervaring op marketingafdeling met B2B én B2C ervaring;
  • Een sterke commerciële drive;
  • Ervaring met projectmatig werken;
  • Kennis over het benutten van social mediakanalen;
  • Kennis van MS-Office (Excel, Word, Outlook), Google Analytics, Intershop en marketing automation (Bijv. Copernica);
  • Kennis van de Vlaamse en Franse taal in woord en geschrift?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou! Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Sabine naar werkenbij@kruitbosch.nl.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Sabine Hutten.
sabine.hutten@kruitbosch.nl

Vragen over de vacature?