HBO stage Marketing & Communicatie (september 2019)

40 uren
HBO 2e/3e jaar
Zwolle

Kruitbosch/Cortina – Stage Marketing & Communicatie - HBO 2e/3e jaar

Wat houdt deze stage in?
Tijdens je stage bij Kruitbosch krijg je de kans om je direct in de praktijk bezig te houden met (online) marketing & communicatie gerelateerde werkzaamheden voor het fietsmerk Cortina. Cortina is een van de grootste fietsmerken in Nederland en vorig jaar marktleider geworden op het gebied van stadsfietsen. Het marketingteam bestaat uit zo'n 10 collega’s die allemaal veel kennis hebben van verschillende aspecten op het gebied van marketing & communicatie, zoals online marketing, event management, consumentenmarketing, dealermarketing en content marketing. We leren jou graag de kneepjes van het marketingvak en je wordt nauw betrokken bij alle lopende projecten. Een greep uit de werkzaamheden: het bedenken en realiseren van reclamecampagnes in samenwerking met onze reclamebureaus, het organiseren van evenementen, het uitvoeren van marktonderzoek, social media op een slimme manier leren inzetten, het up to date houden van de websites en het maken van nieuwsbrieven. Alles om het fietsmerk Cortina nog harder te laten groeien!

Wie ben jij?
Je volgt als tweede of derdejaars student de studie Commerciële Economie, Communicatie of Ondernemerschap en Retail Management (SBRM) op HBO-niveau. Je hebt een sterke affiniteit met (online) marketing & communicatie. Je bent een communicatief sterk persoon met goede marketing skills. Je wordt enthousiast van het idee veel nieuwe dingen te leren en deze direct in de praktijk toe te kunnen passen. Je hebt een open houding en flexibele instelling. Je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe mogelijkheden en vervolgens zelf aan de slag te gaan met de ontwikkeling hiervan. Samenwerken met collega’s vind je belangrijk, maar tegelijkertijd kun je ook goed zelfstandig werken.

Over Kruitbosch
Cortina fietsen is onderdeel van Kruitbosch, een partner voor de tweewielerspecialist in Nederland, België en Duitsland. Kruitbosch is eigenaar van de sterk groeiende fietsmerken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires. Verder adviseert Kruitbosch de tweewielerspecialist op het gebied van communicatie- en promotiemiddelen en bij de inrichting van de winkel. Kruitbosch heeft 160 enthousiaste medewerkers, is een familiebedrijf, sterk groeiend en de bedrijfscultuur is het beste te omschrijven als betrokken, betrouwbaar en dynamisch.

Interesse?
Enthousiast geworden? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar personeelszaken@kruitbosch.nl.

Cortina E-Mozzo

Het combineren van creativiteit met de juiste data om zo de klant het beste te ondersteunen: dat vind ik nou echt leuk. Bij Kruitbosch mag ik deze interesses inzetten als B2b Marketeer fietsonderdelen en –accessoires. Van geautomatiseerde e-mailmarketing tot het creëren van een fysieke folder, als marketeer bij Kruitbosch heb je een dynamische baan.

Caroline de Mots, Marketeer – Parts & Retail