Dealer Marketeer (tijdelijk)

32 - 40 uur
HBO
Zwolle

Contract voor 3 tot 6 maanden

“Passie voor commercie, branding en productmarketing” – Zwolle

Om ons marketingteam tijdelijk te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Dealer Marketeer. Dankzij jou kennen onze onderdelen en accessoires geen geheimen meer voor onze dealers en accountmanagers. In de rol van Dealer Marketeer voor Onderdelen & Accessoires (O&A) weet jij de producten op zo’n aantrekkelijke manier te presenteren in onze dealerportal dat dealers er direct voor gaan. Dit doe je door naast een correcte weergave in tekst en beeld van de specificaties, ook de ‘unique selling points’ weer te geven en ook stil te staan bij de toepassing van de producten. Om dit te kunnen doen redeneer je altijd vanuit het perspectief van de doelgroep en maak je maximaal gebruik van (social) media en e-mailmarketing. Hierbij werk je nauw samen met onze B2C marketeers.

Over Kruitbosch

Kruitbosch; een betrokken en resultaatgericht familiebedrijf uit Zwolle. Wij maken allerlei soorten fietsen: van kinderfietsen voor alle leeftijden, gave fietsen voor de forens tot praktische family e-bikes. Daarnaast hebben we als leverancier een zeer groot aanbod van fiets gerelateerde onderdelen en accessoires zoals Gates, AXA, Abus, Schwalbe en nog veel meer. Zo maken wij van iets alledaags als een fiets, een bijzonder concept wat perfect aansluit bij de doelgroep!

Wij zijn Kruitbosch en daar zijn we trots op!

Waarom jij een (Kruit)Boss wordt

Met jouw passie voor het creëren van content, het doorgronden van dealer journeys en inzet van digital marketing, zorg jij ervoor dat Kruitbosch als groothandel een autoriteit blijft in de fietsbranche. Je zet samen met de Category Managers en onze merkstrateeg van de onderdelen & accessoires content strategieën voor de verschillende generieke merken op en voert deze uit. Met jouw kennis van digitale kanalen en uitstekende gevoel voor tekst en beeld, weet je als geen ander welk platform zich voor welke boodschap leent. Je verliest daarbij de commerciële drive van Kruitbosch niet uit het oog.

Tevens hebben we een grote slag te slaan in het digitaliseren van ons assortiment en ook daar draai je je handen niet voor om, je bent in staat om een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van content management- en productinformatie systemen. Je staat stevig in je schoenen en schakelt makkelijk met verschillende stakeholders en kunt uitstekend hoofd- van bijzaken onderscheiden. Jij bent iemand die onze Category Managers en accountmanagers uitdaagt, overtuigt en enthousiasmeert en net dat stapje verder gaat. B2B marketing kent voor jou geen geheimen.

Samen met je B2B en B2C collega’s en onze leveranciers ga jij onze producten en generieke merken echt tot leven brengen in de dealer portal, op de winkelvloer en in de verschillende digitale kanalen.

Als Dealer Marketeer:

 • zit het vermarkten van producten in jouw DNA;
 • heb je affiniteit met de productgroep fietsonderdelen en -accessoires;
 • weet jij per merk de content aantrekkelijk online weg te zetten;
 • is het creëren van commercieel creatieve visuele en tekstuele content voor jou dagelijkse kost;
 • ben je mede-eigenaar van de marketingkalender en bewaak jij de deadlines voor producties van advertenties, widgets, teksten, fotografie en bijvoorbeeld video content;
 • schakel je actief met collega’s van diverse afdelingen;
 • vind je het niet erg om ook ondersteunend werk te verrichten;
 • heb jij aantoonbare ervaring in genoemde werkzaamheden, waardoor jij snel up and running bent;
 • heb je oog voor detail en zicht op het grotere geheel. Kwaliteit staat bij jou altijd op nummer één.

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een Dealer Marketeer die als persoon, qua drive en visie perfect bij ons past. Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:

 • een ervaren marketeer met een afgeronde HBO marketingopleiding;
 • iemand die snel wegwijs is in een organisatie en zelfstandig kan werken;
 • ervaren in een B2B- of retailomgeving;
 • toe aan een tweede of derde stap in zijn/haar carrière;
 • iemand die gewerkt heeft in een sales- en marketingteam, het schakelen met sales en leveranciers is jou niet vreemd;
 • een ondernemend persoon die actief zoekt naar nieuwe mogelijkheden en kansen en deze benut;
 • iemand die kennis en informatie deelt en inspanningen verricht ten bate van het team. Je stelt het team voorop en gaat samen voor het maximale;
 • een goed georganiseerd persoon. Je structureert informatie en middelen op een effectieve manier en geeft prioriteit aan taken op basis van belang of urgentie;
 • iemand met ervaring met het werken met e-mailmarketing software en CMS-systemen. Ervaring met marketing automation is een pré.

Herken jij jezelf in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe Dealer Marketeer kunnen zijn.

Dit maakt Kruitbosch leuk! 

In totaal werken we met zo’n 200 mensen aan de verdere groei van onze merken en groothandelsactiviteiten in Nederland en België. We zijn een dynamisch en divers team wat houdt van een uitdaging. In ons prachtige pand aan de A28 hebben we flexibele werkplekken; geen vaste bureaus en geen eilandjes. Bij ons ervaar je echt het samen-gevoel, ook als je vanuit huis werkt.

Daarnaast bieden wij:

 • Veel zelfstandigheid en flexibiliteit;
 • Een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is;
 • Werken met en aan gave merken en producten in een internationaal speelveld;
 • Ruim voldoende ontwikkelmogelijkheden;
 • Een premievrije pensioenregeling;
 • Maar ook: waardering, gezelligheid, ruimte voor initiatief en hele leuke collega’s!

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij hét familiebedrijf die van fietsen iets bijzonders maakt? Heb jij de kennis, vaardigheden en drive die we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons!

Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou moeten uitnodigen. Stuur dit, aangevuld met je CV, naar werkenbij@kruitbosch.nl t.a.v. Marloes, of vul onderstaand formulier in.

Sollicitatieproces

 

Solliciteren

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Marloes Peereboom.
marloes@kruitbosch.nl
06 11 249 111

Vragen over de vacature?