Vakantiewerk magazijnmedewerker uitgaande goederen

4-20 uur
Zwolle

Wil jij deze zomer wat bijverdienen en ben je minimaal vier weken achter elkaar beschikbaar in augustus en/of september? Dan zoeken wij jou!

Wat doet een magazijnmedewerker?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verzenden van orders door middel van voicepicking. Je werkt minimaal 3 avonden per week, waarbij de diensten beginnen om 18.00 uur tot maximaal 23.00 uur. Het kan het zijn dat we je vragen om eerder dan 18.00 uur te starten. Na een korte inwerkperiode ben jij in staat onze klanten de service te bieden waar zij blij van worden! Wat je in ons magazijn ‘pickt’? Fietsonderdelen- en accessoires; denk aan fietsbellen, tassen of wielen. Het team waarin je komt te werken is leuk en divers met collega’s van diverse leeftijden.

Arbeidsvoorwaarden

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Je geeft zelf je beschikbaarheid door via een app;
  • Flexibele werktijden;
  • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding, zeker wanneer je op de fiets naar het werk komt!
  • Darten, tafelvoetbal, fiets- en mountainbiketochten, een voetbaltoernooi, hardlopen, en vrijdagmiddagborrels… Wij houden van gezelligheid én sportiviteit!

Over Kruitbosch

Kruitbosch is eigenaar van de sterk groeiende fietsmerken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires. Wij zijn een betrokken familiebedrijf en vinden een plezierige werksfeer en persoonlijke benadering heel belangrijk. Wij staan altijd open voor jouw mening en ideeën.

Interesse

Mail je motivatie en CV naar werkenbij@kruitbosch.nl of vul onderstaand formulier in.

Solliciteren

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Linda Kragt.
038-4661991

Linda Kragt
Vragen over de vacature?