Teamleider logistiek

40 uur
MBO-3
Zwolle

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het snel en goed verwerken van de uitgaande orders. Je focust je hierbij op het verbeteren van processen en het coachen van medewerkers, maar werkt zelf ook mee bij het verwerken van de orders. Je vindt het belangrijk dat de werkvloer een veilige werkplek is en zorgt ervoor dat de werkvloer netjes, schoon en op orde is.

Je bent aanspreekpunt voor de coördinator en de magazijnmedewerkers uitgaande goederen. Je overlegt met coördinatoren en andere teamleiders over planningen en logistieke procesverbeteringen en communiceert dit naar de magazijnmedewerkers.

Je bent tenminste drie dagen in de week beschikbaar om van 13:00 tot 23:00 uur te werken. Daarnaast werk je twee dagen van 9:00 tot 18:00 uur.

Je profiel
Je hebt een MBO-3 opleiding afgerond en enkele jaren werkervaring;

  • Ervaring met Lean-projecten is een pre;
  • Je hebt affiniteit met logistieke processen;
  • Je ziet kansen en neemt initiatief om deze te benutten;
  • Samenwerken en coachen zit in je bloed, je haalt er voldoening uit samen met je team het beste resultaat neer te zetten;

Arbeidsvoorwaarden

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Goede pensioensregeling;
  • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding, zeker wanneer je op de fiets komt!
  • Darten, tafelvoetbal, fiets- en mountainbiketochten, een voetbaltoernooi, hardlopen, een zomerbarbecue, een kerstborrel… Wij houden van gezelligheid én sportiviteit!

Over Kruitbosch
Kruitbosch is eigenaar van de sterke merken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires. Wij zijn een betrokken familiebedrijf en vinden een plezierige werksfeer en persoonlijke benadering heel belangrijk. Wij staan altijd open voor jouw mening en ideeën en binnen deze groeiende organisatie zijn er, afhankelijk van jouw ambities en talenten, voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Interesse
Mocht je interesse hebben solliciteer dan vandaag nog door je CV en korte motivatie te sturen naar: personeelszaken@kruitbosch.nl t.a.v. Gerrita Haanstra.

Solliciteren

Het is erg leuk om bij Kruitbosch als logistiek medewerker te werken. We hebben een gezellig team met fijne en enthousiaste collega’s. Er is altijd een goede sfeer op de werkvloer en als nieuwe medewerker word je snel in het team opgenomen. 

Valerie Grooters, Magazijnmedewerker Uitgaande Goederen

Ik werk met ontzettend veel plezier als logistiek medewerker bij Kruitbosch. Een gezellig team van jong en oud en er is altijd een goede sfeer op de werkvloer!

Geesje Pen, Magazijnmedewerker Uitgaande Goederen