Magazijnmedewerker

4-20 uur
MBO
Zwolle

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de logistiek? En wil je graag werken in een gezellig, sportief bedrijf? Dan pas jij bij ons! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele orderpickers.

Wat doet een magazijnmedewerker?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verzenden van orders door middel van voicepicking. Je werkt minimaal 2 avonden per week, waarbij de diensten beginnen om 18:00 uur tot maximaal 23.00 uur. Na een korte inwerkperiode ben jij in staat onze klanten de service te bieden waar zij blij van worden! Wat je in ons magazijn ‘pickt’? Fietsonderdelen- en accessoires; denk aan fietsbellen, tassen of wielen. Het team waarin je komt te werken is leuk en divers met collega’s van verschillende leeftijden. 

Arbeidsvoorwaarden

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Je bent vrij in het weekend!;
  • Je geeft zelf je beschikbaarheid door via een app;
  • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding, zeker wanneer je op de fiets komt!
  • Darten, tafelvoetbal, fiets- en mountainbiketochten, een voetbaltoernooi, hardlopen, een zomerbarbecue, een kerstborrel… Wij houden van gezelligheid én sportiviteit!

Over Kruitbosch

Kruitbosch is eigenaar van de sterke merken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires. Wij zijn een betrokken familiebedrijf en vinden een plezierige werksfeer en persoonlijke benadering heel belangrijk. Wij staan altijd open voor jouw mening en ideeën!

Interesse?

Mail je motivatie en CV naar werkenbij@kruitbosch.nl of vul onderstaand formulier in.

Solliciteren

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Willemien van Duinen.

038-4661991
Vragen over de vacature?