Magazijn medewerker

4 - 20 uur
MBO
Zwolle

Flexibel – logistiek – bijbaan

Wij zoeken enthousiaste en flexibele collega’s om ons team uit te breiden. Samen met een gezellig team zorg jij er elke avond weer voor dat alle bestellingen foutloos gepickt worden!

Wat doet een magazijnmedewerker?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verzenden van orders door middel van voicepicking. Je bent minimaal twee tot maximaal vijf avonden per week beschikbaar. De werktijden zijn van 18 uur tot 23 uur, maar is het werk eerder klaar dan kan je naar huis.

Wanneer je bij ons start, beginnen wij met een korte inwerkperiode waarin wij jou de werkzaamheden en praktische zaken toelichten. Hierna ben jij in staat onze klanten de service te bieden waar zij blij van worden!

Wat je in ons magazijn ‘pickt’? Fietsonderdelen- en accessoires; denk aan fietsbellen, tassen of wielen. Het team waarin je komt te werken is leuk en divers team met collega’s van verschillende leeftijden en interesses.

Wij bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Avondtoeslag
  • Tools om een veilige werkomgeving te creëren
  • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding, zeker wanneer je op de fiets komt!
  • Darten, tafelvoetbal, fiets- en mountainbiketochten, een voetbaltoernooi, hardlopen, een zomerbarbecue, een kerstborrel… Wij houden van gezelligheid én sportiviteit!

Over Kruitbosch

Kruitbosch is eigenaar van de sterke merken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires. Wij zijn een betrokken familiebedrijf en vinden een plezierige werksfeer en persoonlijke benadering heel belangrijk. Wij staan altijd open voor jouw mening en ideeën!

Interesse?

Dan zijn wij razend benieuwd naar jou! Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou moeten uitnodigen. Stuur dit, aangevuld met je CV, naar werkenbij@kruitbosch.nl t.a.v. Marloes of vul onderstaand formulier in.

Sollicitatieproces

 

Solliciteren

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Marloes Peereboom.
marloes@kruitbosch.nl
06 11 249 111

Vragen over de vacature?